Nyckel 13! 4 kommentarer


Läs intro till de 14 nycklarna för att nå det liv du drömmer om HÄR! 
Läs föregående nycklar här:

Nyckel 1
Nyckel 2
Nyckel 3 
Nyckel 4
Nyckel 5
Nyckel 6
Nyckel 7
Nyckel 8
Nyckel 9
Nyckel 10
Nyckel 11
Nyckel 12

Nyckel 13: Skapa Gränser!
Genom att skapa gränser skyddar du dig själv från att distraheras och samlar dina resurser så att du kan använda dom till att bli ditt bästa jag och att uppnå ditt drömliv. Det finns obegränsat med möjligheter här i världen, men det finns inte en chans att du kan ta del av allihop.
Förutom alla dessa möjligheter så är världen även full av människor som behöver hjälp. Och vissa av dom ska du hjälpa och vissa är bara sådana som tömmer dig på energi och utnyttjar dig. Det är tyvärr vanligare än vi vill tro.
Därför är det så viktigt att du skapar gränser, annars kommer du spendera ditt liv med att bli knuffad och dragen i alla möjliga riktningar utom just den riktningen som du själv har satt upp, mot dina drömmars liv.
Det är viktigt att komma ihåg att du bara har begränsat med energi och begränsat med tid så det är helt omöjligt för dig att göra alla nöjda. När du skapar gränser så hjälper de dig att veta när du ska säga nej och de hindrar dig även att falla för alla frestelser som du matas med varje dag. Frestelser som drar ditt fokus från ditt mål.
Du har så mycket kraft som blir tillgänglig för dig när du fokuserar din energi mot ett begränsat antal saker i ditt liv. Om du gör för många saker samtidigt, riskerar du att inte nå din fulla potential i det du gör.
Skillnaden kan liknas vid 500.000 liter vatten som faller ner över en stor geografisk yta i form av ett duggregn eller 500.000 liter vatten  som kommer från en brandslang. Det är en otrolig skillnad i kraft mellan de två. När du skapar dina gränser så  hjälper det dig att fokusera din energi med en helt annan kraft som du sedan använder till att nå ditt drömliv.
Att skapa gränser i ditt liv handlar inte om att begränsa dig utan om att skapa mer frihet för dig i ditt liv. Du ger dig själv friheten att ge ditt allra bästa när du skapar det liv som du drömmer om. Ju mer du gör det desto bättre blir du på att  fokusera på de saker som du valt att uppnå i ditt liv. Ju bättre du blir på det desto fler positiva resultat når du.
Ganska snart har du skapat en ostoppbar drivkraft som ger dig kraft att omvandla motgångar till utmaningar. Men allting börjar med att släppa de saker i ditt liv som är bra för att fokusera på det som är det absolut bästa!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Nyckel 13!

  • conny

    På sista tiden har jag hört från olika håll att somliga människor tömmer en på energi. Jag har dock inte fullständigt klart för mig vad detta handlar om. En sak som jag inte fattar i sammanhanget är varför inte de som använder uttrycket, samtidigt förklarar vad det innebär, och nu menar jag inte dig.

    "Tömmer en på energi" låter ju väldigt kryptiskt, och kräver en förklaring. Tills någon förklarat för mig vad det innebär, så anser jag i min okunnighet att det inte kan förklaras, och då är det ju svårt att hitta nån substans i uttrycket.