Nyfiken, öppen och lärande! 2 kommentarer


Jag har ganska länge tänkt flytta över bloggen från Blogger hit till WordPress men har dragit på det en hel del för jag har varit medveten om att det skulle krävas en hel del tid för att genomföra flytten. Jag har haft domänen i flera månader så jag hade kunnat börja för länge sedan. Men, jag har skjutit på det så det till slut blev till en liten surdeg. Inte en så jobbig surdeg för jag ville ju väldigt gärna nå mitt uppsatta mål, men jag var inte riktigt beredd att lägga ner det arbete som krävdes. Och jag visste att det skulle krävas en hel del då mina kunskaper om WordPress sträckte sig till att jag kan stava till det, ungefär. 🙂

Fyrverkeri

Men så här med backspegeln i hand så kan jag säga att det enda jag ångrar är att jag inte gjorde det tidigare för oj, vad kul jag har haft. Jag har suttit helt ingrottad med min dator i flera dagar. Jag har trixat, kodat och fixat och det har varit fantastiskt roligt, givande och lärande. Jag är av naturen en väldigt vetgirig person, snudd på expert på värdelöst vetande och jag älskar att lära mig nya saker, att utforska och att lära mig hur saker fungerar, varför dom fungerar och det spelar ingen roll om det handlar om människor datorer eller fenomen.

Kontentan av det hela:

* döm inte på förhand; (jag trodde det skulle vara jobbigt och supertråkigt)

* ha tålamod (låt saker få ta sin tid)

* Hjälp finns att få, (jag har bett om och fått hjälp, jag har Googlat och använt supporten)

* Inse dina begränsningar; (det gjorde jag direkt tack och lov och bad om hjälp när så behövdes istället för att envisas med; kan själv!)

Jag är än så länge inte klar med bloggen men anser den tillräckligt färdig för att ”användas” så jag ber om ursäkt för röran som kan uppstå här på bloggen när jag håller på i bakgrunden och mixtrar.

Upptäcker du ngt som inte fungerar eller som saknas eller något som kan förbättras så tar jag tacksamt emot feedback i kommentarsfältet.

Du kanske också gillar:

 • Bloggtips!Bloggtips! (4)
  Jag vill tipsa om en helt nystartad blogg för kvinnor, av kvinnor där jag har äran att […]
 • Att bli utvald bland hundratusentals värmer migAtt bli utvald bland hundratusentals värmer mig (30)
  Att blogga bereder mig så stor glädje. Att få inspirera, uttrycka mig, ge tips, visa vem […]
 • Därför gjorde jag det!Därför gjorde jag det! (2)
  Det är ju inte direkt det man automatiskt förknippar med mig och en del kanske blev lite […]
 • Heja mig!Heja mig! (1)
  För några dagar sedan så skrev jag ett inlägg som hette: "Släpp inte taget om det som […]
 • Bara en fredag i mars.Bara en fredag i mars. (2)
  Fredag är en dag som är väldigt efterlängtad av många vilket man ser och hör överallt. […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Nyfiken, öppen och lärande!