Nytt i butiken!


Det fylls på i Bokshopen ibland och här finner du allt samlat. Klicka på bilderna för att läsa mer om böckerna i butiken.

Cover-cropFör dig som vill skapa en positiv spiral i stället för den lite gnälliga och negativa som det är så lätt att hamna i. Här får du konkreta och kloka tips på hur du kan förändra din vardag utan någon större ansträngning. Att förändra är inte något som kostar pengar utan det handlar om din attityd och ditt sätt att möta din omvärld. I den här boken lär du dig hitta guldkornen i vardagen, både privat och på jobbet.

Boken är i pappersformat och skickas signerad.

 

 

ThinkstarnewDen här E-boken beskriver tydligt hur våra tankar styr våra känslor och hur vi kan ändra negativa tankemönster till mer positiva. I boken får du tips för hur du kan släppa irritation, hantera jobbiga situationer, bli en gladare person, lättare hantera vardagsbekymmer och helt enkelt hur du med hjälp av dina tankar ökar din livskvalitet! I boken varvas konkreta exempel med övningar och tips som du enkelt kan använda direkt.

 

 

 

Cover, relationnewE-boken för dig som vill rädda eller förbättra din kärleksrelation. I den här boken får du tips för hur ni förbättrar er kommunikation, hittar gnistan och skapar en relation som kännetecknas av kärlek, respekt och en sund kommunikation. Ni får tips för hur ni grälar konstruktivt och hur ni blir tydligare i att uttrycka era behov.

 

 

Omslag

 

Den här E-boken består av 250 Affirmationer. Det är dels vanligt formulerade affirmationer men även affirmationer med formuleringar som kan vara lättare att ta till sig.

 

 

Omslag

 

Här är en sammanställning av 19 intervjuer. De 19 framgångsrika personer som har intervjuats delar med sig av sina bästa tips. Intervjupersonerna är alla experter inom sitt område och du finner tips från olika områden t ex: Hur du överlistar Jante Får mer livsglädje Kommer över framgångsfobi Bibehåller din självkänsla Tar dig igenom en skilsmässa Jobbar ihop med din partner Blir en suverän coach Sprider en känsla av Wow Skapar suveräna relationer Mm

 

Och vill du tjäna pengar genom att sälja dessa böcker på din blogg/hemsida kan du klicka HÄR för mer info. 🙂

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *