Nytt utseende, samma funktion!


I lördags när jag släppte min senaste bok så skapade jag en webshop här på sidan genom

att ladda ner ett plug-in. Eftersom jag bara har 3 böcker så tänkte jag att det räckte med ett enkelt plug-in som inte var så avancerat. Det var enkelt men hade för lite funktioner så då bestämde jag mig för att installera ett annat Plug-in. Detta ledde till att mitt ursnygga tema kraschade, tyvärr. Så nu har bloggen helt nytt utseende men innehållet är detsamma.

Så jag fick välja ett nytt tema som var kompatibelt med webshopen. Den här webshopen är bättre för det finns fler betalningsalternativ, priserna visas inkl. moms och jag kan lägga upp både pappersböcker och digitala produkter. Och just nu finns det två E-böcker och en pappersbok i shopen men det kommer snart fler E-böcker och även E-kurser.

Har du önskemål på ämne för E-kurs eller E-bok så är det bara att skriva en kommentar nedan. 🙂

Kika gärna in i butiken och titta hur det ser ut nu. Du kommer dit genom att klicka på bilden nedan:

Thinkstar

 

 

Du kanske också gillar:

 • Det Rockar!!!Det Rockar!!! (4)
  Jag är så glad idag! Och när jag är glad så händer det bara roliga saker så jag får en […]
 • Ont om pengar? Tänk positivt! Eller?Ont om pengar? Tänk positivt! Eller? (16)
  Att ha ont om pengar är något som de flesta är med om på ett eller annat sätt. […]
 • Begränsar dina tankar dig?Begränsar dina tankar dig? (0)
  Nu har boken äntligen kommit! Jag har skrivit boken helt utan ordet "inte" vilket i […]
 • Oj, så roligt!Oj, så roligt! (5)
  Sedan jag släppte min senaste E-bok så har jag fått massor med nya läsare vilket jag […]
 • Glad att få vara glad!Glad att få vara glad! (5)
  Sköna söndag med ännu en sovmorgon är här och jag njuter av dagen, mig själv, livet, min […]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *