Om tanken! Bloggmaraton, Inlägg 47 av 48! 1 kommentar


Nu har det varit tyst här en stund och mitt bloggmaraton skulle ha avslutats klockan 18.00, tyvärr så har det blivit förskjutet pga av att internetuppkopplingen inte fungerar hela tiden här på landet.

Nåväl! Här kommer mitt nästa sista inlägg i det här maratonet och jag tänkte ge ett exempel på hur jag använder mina tankar.

Till nästa sommar ska jag köpa min drömbil: en Corvette Stingray. Så nu håller jag mentalt på att förbereder mig för det med hjälp av mina tankar. Nedan ser ni modellen jag vill ha, har dock inte bestämt färg än.

Corvette Stingray!
Corvette Stingray!

Oj, jag har visst redan köpt den, det står ju såld på! 🙂 Visst är den läcker?
Nåväl, min mentala förberedelse går till så att jag ofta tänker på bilen, jag kör den och jag känner verkligen att den kommer klä mig. Och varje gång jag sätter mig i min bil och kör så är det Corvetten jag kör. Senast idag var jag iväg en sväng i min ”Corvette” och det var ett sant nöje att köra den, helt gudomligt jag kände liksom hur Corvetten och jag blev till en enhet som låg där så tryggt på vägen.

Eftersom min bil just nu står i ett garage och väntar på att byta ut vissa vitala delar som bromsar och dylikt så kör jag runt i grabbens bil som ni ser nedan. Den bilen var idag min ”Corvette”, ljuvligt, nästan lika stark motor, typ.

Opel Stingray! Typ!

För mig fungerar det att tänka och känna att jag kör Corvetten när jag egentligen kör Opeln men det är så lätt att se mig själv i Corvetten så nästa sommar är det jag och min Corvette!

Vad fokuserar du dina tankar på?

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Om tanken! Bloggmaraton, Inlägg 47 av 48!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    En Smärtfri, Muskulös-slank, Gymnastisk Mjuk Kropp. Den känslan jag hade när jag tog hoppsasteg,o gjorde obsena gester bakom ryggen på killarna..o laalaaa..osånt!!
    Jag Menar det ur djupet av mitt hjärta !!. Detta är vad jag ska fokusera på. Detta är vad jag ska uppnå, Då kommer du i din Korvalette, och då liftar jag med dej till en fin Barlokal och alla skolo beundra oss… Hade hoppats att Marie Söderberg o Ewa Häger o jag kunde ta fina kroppsbilder i höst. Men hur det nu går med det. Till nästa sommar ska jag slå Er med häpnad. Alla skola även dåå jubla!! hon gåååår som Mattadorerna o rör sej som Pickaddoorena, Vem äääär hon? denna fantastiska vackra Gudinna!! Klarrt!!