På bordell i Bombay 2 kommentarer


Indien

Ja, herregud vad man får uppleva här i livet. 🙂 Det är ju helt fantastiskt så mycket det finns att vara med om. Jag hade till exempel aldrig i hela mitt liv trott att jag skulle hamna på en bordell i Bombay! Men det lyckades jag med när jag var i Indien och det var absolut inte min mening.

När jag var i Indien för några år sedan så började jag min resa där med att vara några dagar i Bombay/Mumbai innan jag fortsatte till Bengalore för att vara där några dagar innan jag sen åkte vidare till Goa där jag skulle vara för att vila upp mig. Nåväl, min första dag i Bombay så fick jag en egen Taxichaufför som tog 150:-/dag för att köra mig precis dit jag ville vilket jag tyckte var väldigt praktiskt. Det jag då inte visste var att som Taxichaufför i Indien så har du avtal med butiker, restauranger och andra liknande ställen. De här avtalen går ut på att Taxichauffören får en bonus av de som äger de ställen dit han tar turister och liknande. Nu är ju jag i och för sig ganska bångstyrig så han fick inte alltid som han ville eftersom jag inte vill uppleva det som är till för turister utan jag vill uppleva det genuina som är till för de som bor i landet .

I alla fall så var det ju såklart väldigt varmt och då frågade min Taxichaufför mig om vi skulle åka till ett ställe där de hade luftkonditionering, sålde kall öl, spelade bra musik och hade rökning tillåten inomhus och det lät ju lockande så jag tackade ja till hans förslag. I dörren så fick vi betala inträde och jag fick naturligtvis betala för oss båda, sen gick vi ner för en ganska smal och skum trappa och där nere öppnades en dörr till höger och jag blev ståendes på tröskeln helt hänförd. Jag var övertygad om att jag kommit till en Bollywoodfilmsinspelning och jag blev helt exalterad. Jag har alltid velat vara med i en Bollywoodfilm och tyckte det här var enormt spännande. Tänk er den fantastiska Bollywoodmusiken, speglar på väggarna, röd sammet och en massa kvinnor klädda i de allra vackraste indiska kläder. Självklart trodde jag att det var en filminspelning.

Bombay

Vi gick in och satte oss och beställde in varsin öl som serverades av en manlig servitör. Det visade sig att det inte var en filminspelning utan det var bara någon typ av servering. När jag satt där och såg mig omkring så lade jag märke till att jag var den enda kvinnan som satt där inne. De övriga kvinnorna som var där stod på golvet i små klungor och pratade, skrattade och dansade lite till musiken. Jag frågade min chaufför vad kvinnorna gjorde och han sade att de jobbade. Okej, tänkte jag. Men efter ett tag så undrade jag vad de jobbade med för de gjorde ju ingenting. De serverade inte öl så de verkade liksom inte ha med serveringen att göra. De uppträdde heller inte så de var inte artister. Men de var ju väldigt vackra. Efter en stund så frågade jag min chaufför om de var prostituerade och då förstod han plötsligt inte engelska. 🙂

Bordell3Så jag satt där och iakttog och funderade och började till slut misstänka att jag faktiskt var på en bordell så då skickade jag ett sms till min stackars man som var hemma i Sverige. Jag skrev att jag trodde att jag var på bordell i Bombay och min man blev helt förskräckt. Ni kan ju tänka er hur orolig han blev när han var hemma i Sverige och får veta att hans fru är på bordell i Bombay. 🙂 Efter att ytterligare ha pressat min chaufför på information så förstår jag att tjejerna är prostituerade även om han inte säger något rakt ut. Då förstår jag också varför jag är den enda kvinnliga gästen. Det verkar dock som om några av tjejerna tror att jag är lesbisk så en av kvinnorna börjar dansa lite flörtigt framför mig. Efter en stund får jag veta att Happy hour är slut och att det är dags att förflytta sig till nästa rum där det verkligen händer grejor.

Bordell4Så vi går till nästa rum som är som en jättestor restaurang med en stor scen och på scen står ett Indiskt band som börjar spela. I det här rummet är det ännu fler vackra kvinnor och jag är den enda kvinnan som sitter. Men det sker inget som överhuvudtaget kan härledas till sex eller liknande. Kvinnorna är väldigt snyggt klädda och visar inga kroppsdelar mer än sina armar. Det är hög musik och ibland så skriker en kypare till väldigt högt och plötsligt börjar alla män i lokalen att kasta pengar på golvet varpå kyparna springer runt med hinkar och plockar upp pengarna som de sedan delar ut till de vackra kvinnorna.

Ja, det var verkligen en upplevelse som jag aldrig kommer glömma. Som ni förstår har jag varit med om en del i mitt liv och fler historier som den här berättar jag på mina föreläsningar. Bland annat så berättar jag om en galen engelsman som förhindrade ett våldtäktsförsök från en kackerlacka vilket resulterade i att jag akut fick dricka mjölk ur en påse för att kunna andas igen. Vill du också se FÖRELÄSNINGEN SOM INGEN JÄVEL VILL SE så kan du klicka på bilden nedan för att se i vilka städer jag föreläser.

I en stad, org

 

Inlägg 66 #blogg100

Du kanske också gillar:

 • På bordell i Bombay!På bordell i Bombay! (2)
  När jag åkte till Indien så startade jag med några dagar i Bombay (Mumbai) och första […]
 • Känslomässigt tröttKänslomässigt trött (8)
  Idag är jag väldigt trött känslomässigt efter gårdagens tråkiga besked som jag skrev om. […]
 • Gå utGå ut (2)
  Idag har vi fantastiskt väder här med rena värmeböljan så idag tänker ge mig ut och […]
 • Sann lyckaSann lycka (4)
  Sitter nu på tåget på väg ner till Malmö där jag ska föreläsa i morgon. Jag älskar att […]
 • Dags för en makeover?Dags för en makeover? (4)
  Jag har haft en helt underbar lördag då jag har helt varit i min egen värld av tankar, […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “På bordell i Bombay