På tisdag sker en tyst protest mot Facebook! 6 kommentarer


Sedan jag pausade min profil på Facebook igår fredagen den 4/10 så har vänner bestämt sig för att ha en Facebookfri dag på Tisdag. Så här skriver Nina Jansdotter:

Som sagt nästa tisdag så tar jag en facebookfri dag som en protest mot att trakasserierna här bara får fortsätta och för att visa sympati mot min vän och inspirerande kollega Cecilia RockBabe Kärvegård som har valt att pausa sitt konto här på grund av hot.

Några andra vänner har skapat ett Facebook-evenemang för alla er som vill vara med och göra en tyst protest mot Facebooks brist på agerande i den här frågan. En protest mot att en person kan trakassera människor på Facebook i över ett år utan att Facebook reagerar. Att en person dagligen i över ett års tid kan bryta mot Facebooks regler utan reaktion från Facebook.

Vill du också vara med och protestera mot Facebook genom att ta en Facebookfri dag? Klicka på bilden nedan så kommer du till evenemanget, där klickar du i att du kommer och sedan delar du det till alla dina vänner. Jag kommer i ett senare blogginlägg skriva om Facebooks agerande.

 1380315_10200542987006398_1167466162_n

Hjälp mig gärna att dela detta inlägg vidare i alla sociala medier. Ju fler som läser desto bättre.

Jag har inte gett upp! Jag bara andas lite!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “På tisdag sker en tyst protest mot Facebook!