Relationshjälp finnes här 10 kommentarer


Hallå, alla Härliga!

Härliga fredag är här och för min del så blir det en helg i lugn och ro och det ska bli så skönt. 🙂 Jobbar bara en liten stund i morgon när jag startar en supportgrupp som du kan läsa mer om här nedan.  Och vill du ha ett inlägg om din blogg här på min blogg så kan du läsa mer om hur du gör i det HÄR inlägget.

Är du ny på bloggen? Klicka då HÄR.

HjärtanNi som hängt med ett tag känner ju till mitt nya relationscoachingverktyg som släpptes för ca 6 veckor sedan och nu är det alltså dags för en supportgrupp för att göra verktyget ännu mer effektivt.

Antalet skilsmässor ökar tyvärr hela tiden vilket medför stora emotionella och ekonomiska kostnader för alla inblandade, inte bara för mannen och kvinnan utan även för barnen. Det kan även få negativa konsekvenser för arbetet och kollegorna beroende på hur dåligt parterna mår.

Som relationscoach så har jag möjlighet att hjälpa par att hitta tillbaka till varandra men jag vet att det finns så många fler därute som också skulle behöva hjälp så därför har jag tagit fram det här verktyget.

Det absolut bästa sättet att undvika en separation är att se till att relationen inte får en chans att bli dålig och det gör du genom att underhålla och sköta om dig själv och relationen.

Klicka för relationstips

Klicka för relationstips

365 Dagar KR – Din guide till en Kärleksfull Relation passar för alla sorters relationer och det spelar ingen roll var på skalan relationen ligger. Oavsett om relationen är bra eller dålig så har du nytta av det här verktyget.

Du investerar endast 365:- i din relation för att med hjälp av det här verktyget skapa den relation som du och din partner vill ha. För det så får du 365 mail, ett om dagen under ett helt år. Mailen innehåller övningar, råd, tips, berättelser ur verkligheten och påminnelser. Allt är hämtat från min erfarenhet som relationscoach och beteendevetare.

Och för att ge er som väljer att investera i er relation en extra boost så startar jag i morgon en supportgrupp på FB. I den gruppen kommer ni kunna dela med er av era tips och råd för att inspirera varandra. Du kommer också få ta del av de råd och tips som de andra delar. Förutom det så kommer jag finnas i gruppen och du kommer kunna ställa frågor till mig anonymt som jag besvarar i gruppen.

Så, för en investering av endast 365:- får du följande:

* 365 mail med tips, råd, övningar och inspirerande berättelser
* Medlemskap i en supportgrupp där du tillsammans med andra delar kärlekstips
* Coaching av mig, relationscoachen, i supportgruppen
* Allt sker på nätet så allt deltagande sker när du känner att du har tid och lust

Så har du bestämt dig för att investera i din relation, så är det två saker du ska göra nu för att hänga på.

Du betalar för 365 Dagar KR – Din guide till en Kärleksfull Relation i webshopen som du hittar HÄR.

Sen anmäler du dig i evenemanget på Facebook där jag kommer lägga upp länken till gruppen. Du kommer till evenemanget genom att klicka HÄR .

Du som redan har verktyget 365 Dagar behöver bara gå till evenemanget och anmäla dig.

Har du några frågor så är det bara att skriva en kommentar nedan.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 tankar om “Relationshjälp finnes här