Relationscoachen svarar på läsarnas frågor! Del 5! Om tillit!


Just nu är det relationstema på bloggen då jag ger relationstips och svarar på läsarnas relationsfrågor! Har du en relationsfråga du vill ha svar på? Skriv din fråga i en kommentar på bloggen eller klicka här: Maila din fråga!

 

Dagens relationsfråga!
Hej! Hur får jag tillbaka min mans förtroende för mig?

Vi har varit sambos i 25 år och vi älskar varandra otroligt mycket. Han tror att jag varit med någon annan eller att jag tänker lämna honom så därför undrar jag hur jag får tillbaka hans förtroende för mig.

3 red roses

Relationscoachens svar!

Tillit och förtroende är väldigt viktiga grundstenar i ett förhållande och ger en stabil grund och styrka till förhållandet. Det absolut allra bästa att göra i din situation är att prata med din partner. Fråga honom vad som skulle kunna hjälpa honom att lita på dig igen. Fråga vad du kan göra för att hjälpa honom. Det är också viktigt att ta reda på vad som ligger bakom hans känslor av tvivel. Ta hand om varandra extra mycket och lägg mycket tid på att göra saker som ni tycker om att göra tillsammans.

Det är viktigt att du visar att du är villig att ställa upp och hjälpa honom att finna tillbaka till tilliten.  Det är också viktigt att vara tydlig med att ni ska ta er igenom det här tillsammans och att inte allt ligger på honom.

Önskar er lycka till!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *