Rockstjärnan tipsar om att vara Egologisk och att sätta Mål som Rockar! 1 kommentar


Här kommer några söndagstips från Rockstjärnan!
Pris: 129:-
Tips nr 1:
Min föreläsarkollega, Ulrika Gabriel, som har myntat uttrycket EGOlogiskt liv har äntligen släppt sin första E-bok som även fungerar som en E-kurs. Ulrika Gabriel driver en blogg som heter Ulrika Gabriel- Inspiratör och jag rekommenderar verkligen ett besök hos Ulrika  för där finner du väldigt mycket inspiration och bra tips.
Några rader om E-boken/kursen:
Den här boken/kursen handlar om att du ska lära dig att leva mer EGOlogiskt. När du lever EGOlogiskt  lyssnar du till dina behov och gör det du kan efter dina förutsättningar för att må så bra du kan i din tillvaro. Det är fokus på balans, lugn och glädje. Att vara EGOlogisk är inte detsamma som att vara egoistisk – tvärt om! Genom att ta hand om dig själv på bästa möjliga sätt kommer du att märka att du också blir en mer harmonisk och gladare förälder, partner, kollega, vän etc.
Vill du veta mer om boken eller köpa den så klicka HÄR!

Tips nr 2:

Jag har precis släppt min första E-kurs som heter: Mål som Rockar Fett! Kursen består av fem steg där du  lär dig hur du ska sätta mål och nå dem. Kursen består av övningar och kursbreven skickas till dig via mail var tredje  dag. Om du gör alla övningarna så kommer du efter kursen ha ett klart måldokument och verktyg för att se till att du når dina mål. Du kommer veta exakt hur du ska gå till väga för att nå dina mål och du kommer ha en ”karta” som visar var du är på väg!
Att sätta mål är ett sätt att se till att du lever detliv som du förtjänar och önskar. Ett sätt att sätta Rockstjärnestatus på dittliv! Om du inte har satt upp mål för ditt liv kommer du glida omkring utanmöjlighet att styra ditt liv. Utan mål så vet du inte var du är på väg. Attskriva ner sina mål och arbeta fokuserat mot dom ökar dina chanser att nå målenmed 12 gånger. Det kan det väl vara värt? Plus att det infinner sig enfantastisk lyckokänsla när man sätter sig ner och skriver sina mål.
 
Vill du veta mer om kursen eller köpa den för  119:- så klicka HÄR! (Där kan du även ladda ner E-boken Målsättning helt gratis!)
Ta din bästa söndag!

Du kanske också gillar:

 • Saknar du motivation?Saknar du motivation? (1)
  Hur roligt det vi håller på med än är så råkar vi alla ut för att motivationen och […]
 • Ryck upp dig!Ryck upp dig! (16)
  Har du hört den förut? Allting går emot dig, inget blir som du vill och du orkar inte […]
 • Vilken är din ursäkt?Vilken är din ursäkt? (3)
  De allra flesta har ursäkter som hindrar dom från att leva sina liv fullt ut. Man har de […]
 • Jag är bäst i hela världen!Jag är bäst i hela världen! (8)
  Vilken härlig känsla att veta att jag är bäst i hela världen! Det finns en sak som bara […]
 • Hur mycket är ditt löfte värt?Hur mycket är ditt löfte värt? (4)
  Till nyår så är det många som avger nyårslöften, det handlar om att börja träna, gå ner […]


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Rockstjärnan tipsar om att vara Egologisk och att sätta Mål som Rockar!

 • Elisabeth

  Intressant upplägg på båda kurserna. Vilken fin möjlighet att studera på detta sätt. Jag har positiva erfarenheter av E-studier och hoppas på att ni båda får stort deltagande. Självklart kommer jag att pusha för dessa kurser i olika sammanhang.