Rockstjärnestatus! Bloggmaraton, Inlägg 10 av 48! 3 kommentarer


Vad är det att ha Rockstjärnestatus? Här kommer en lite utförligare beskrivning av fenomenet:
Rockstjärnan i dig jublar!

Vad är Rockstjärnestatus?

Först vill jag klargöra att Rockstjärnestatus inte handlar om att vara musiker, sångare eller artist på scen. Att bjuda in Rockstjärnestatus i sitt liv  handlar om en känsla i varandet, en förändring i attityden ett annat sätt att tänka. Att ha Rockstjärnestatus är att utmana dig själv till att ta ett steg till, att våga gå utanför ramarna, att leva livet fullt ut.

Varför ska jag ha Rockstjärnestatus?

What´s in it for me, so to speak. Med ett ord så säger jag LIVET! Att få ut så mycket som möjligt av livet när du ändå är här!

Här följer några punkter med vad du får ut av att vara Rockstjärnan i Ditt Liv:

* Arbetsglädje!
* Livsglädje!
* Kärleksfulla relationer!
* Fruktbara tankar!
* Massor med Glädje!
* Skratt!
* Energi!
* Livslust!
* Självkänsla!
* Livskvalitet!
* Kommando över ditt liv!

Var kan jag ha Rockstjärnestatus?

Jag älskar den här frågan! Eller rättare sagt; jag älskar svaret!

Du kan bjuda in Rockstjärnestatus på alla områden i ditt liv. Alla situationer, relationer och områden som känns tråkiga och som bara ”måste” genomlidas.

Hur kan det vara så?
Jo, allting börjar hos dig själv. Det är du som styr ditt liv och dina tankar. Det är du som väljer hur din dag ska bli genom att du väljer din attityd och dina tankar till din dag.

Hur kan jag få Rockstjärnestatus?

* Genom att bli medveten om tankar och attityder som begränsar dig.
* Ni som följer bloggen kan läsa mina Rockstjärnetips som kommer flera gånger i veckan. Det ger dig tips och idéer på vad just du kan göra för att bjuda in Rockstjärnan i Ditt Liv.
* Få tips genom att prenumerera på Klokegårds Klokbrev. Formuläret finns till höger på bloggen.
* Köpa boken ”Rockstjärnestatus i Din Vardag!” genom att klicka HÄR!
* Bjud in musiken i din vardag!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 tankar om “Rockstjärnestatus! Bloggmaraton, Inlägg 10 av 48!

  • gunsan

    Ohh jag blir alldeles andfådd, vilken rolig idé, att maragonblogga;))

    Dina inlägg är så intressanta, men nu måste jag putsa linserna o kila vidare;))
    kramizzzzz

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    Här har ju din sida Rock stj… betytt JÄTTEMYCKET för mej, under tiden när det var lite jobbigt!! jag har verkligen läst och integrerar detta i hela mitt liv. Jag har dessutom fått lyckan att få tillbaka min "Tvillingsjäl" i mitt liv igen. Och jag är t o m säker på att det är min riktiga tvillsj…Peter Engmalm, en jätteduktig fotograf http://www.engmalm.se/interior/index.html, om du vill se lite av hans jobb. Vi har så otroooligt mycket kreativt utbyte av varann, kan ringa preciiis när som helst, och det spritter av id´er om oss. För att inte tala om alla 1000 gapskratt varje gång!!ha-ha-ha Vi delar ALLT utom det sexu… Det är ganska fantastiskt egentligen… en riktig Gudagåva.. Det var en riktig Hit med din Rockstj..-sida som du bjuder oss på!!!