Roliga överraskningar!


När det är kul så är det verkligen kul. Flera gånger om dagen så brukar jag tyst fråga mig själv: ”Hur bra kan den här dagen bli?” och ”Vad händer härnäst?”. De frågorna väcker positiva känslor hos mig som förväntan, nyfikenhet, glädje och lekfullhet. Och varje dag så händer det roliga, glädjande saker som jag aldrig hade kunnat räkna ut att de skulle hända.

Den 1 november släppte jag min E-bok: ”Bli en stjärna på att tänka . Så skaparThinkstarnew du tankar som gynnar dig!” Det var jättekul att skriva boken samtidigt som det var utmanande eftersom jag skrev boken helt utan ordet ”inte”. När jag släppte boken så hade jag ingen aning om vilket bemötande den skulle få, så klart. Nu, 6 veckor senare, så har jag fått en hel del reaktioner från läsare och det har bara vara positiva reaktioner, som jag skrivit om i inläggen: Det rockar! och Så härligt!.

Ännu roligare!

Jag har blivit kontaktad av en kvinna som jobbar i en organisation mot mobbing och hon tyckte att min bok skulle passa perfekt i studiecirklar så hon vill se till att det görs en studiehandledning utifrån min bok. Jag kunde inte säga nej till det. 🙂

Och så blev jag kontaktad av en person som jobbar för Riksförbundet för synskadade som tyckte att min bok skulle läsas in som ljudbok för att även synskadade skulle kunna ta del av boken. Jag kunde inte säga nej till det heller. 🙂

Förutom det så är det många som tjatar på mig om att boken ska ges ut som pappersbok. Till det har jag sagt att om något bokförlag hör av sig och vill ge ut boken så kommer jag inte säga nej.

Och det är så roligt att det varje dag händer saker som jag kan glädjas åt.

Vad har gjort dig glad idag?

cropped-Amelia-2.jpg

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *