Så enkelt är det 4 kommentarer


Hallå alla Härliga!

Jag hoppas att ni har en lika suverän dag som jag har. Idag är en sån där dag då jag bara älskar livet. Nuförtiden så är det mer regel än undantag att mina dagar ser ut på det sättet och det är bara av den enkla anledningen att jag har som dagligt mål att vara glad och det fungerar helt Attraktionslagensuveränt. Med den attityden så manifesterar jag bara ännu mer saker som gör mig glad och det blir enklare och enklare att vara kvar i den vibrationen. Idag tänkte jag ta upp en fråga som de flesta funderar över när det gäller Attraktionslagen. Jag funderade själv över det när jag började lära mig mer om Attraktionslagen. Det är lätt att få den uppfattningen att med Attraktionslagen så behöver jag bara tänka på det jag önskar som kommer det. Och det är inte så konstigt att många tror att man bara behöver sitta i soffan och tänka på det man vill ha så får man det. Piece of cake, för tänka det klarar jag ju. Det intrycket gör också att en hel del backar när de hör talas om Attraktionslagen för så kan ju livet inte fungera och hur skulle det se ut om alla bara satte sig ner och tänkte på det de ville ha, då skulle ju inget bli gjort. Think and it´s given, dina tankar skapar ditt liv, thoughts create, du får det du tänker på, ja, du känner säkert igen uttrycken och har nog stött på dem många gånger. Men, jag tänkte förklara hur det fungerar med handling, tankar och manifestation.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Attraktionslagen betyder inte att du ska sluta med allt du håller på med och sen sätta dig i soffan och tänka på det du önskar så kommer det. Nej, även om du har valt att medvetet manifestera ditt liv med attraktionslagen så ska du fortsätta göra saker. Du går till jobbet som vanligt, du fortsätter tvätta, laga mat, hjälpa barnen med läxorna, krama din man, kyssa din fru och besikta bilen. Ja, livet fortsätter ändå men med en viss skillnad och det är att göra allt det vanliga i en annan vibration, på en annan energinivå. 

Många blir lite förvirrade kring Attraktionslagen och blir väldigt ivriga att ”göra rätt” för att inte manifestera det oönskade. Man blir väldigt uppmärksam på sina tankar och kanske även rädd när en oönskad tanke dyker upp. Ja, tankar skapar, de skapar dina känslor som i sin tur sänder ut en vibration som Attraktionslagen matchar med en manifestation som motsvarar den vibration du sänt ut. Så har du tänkt en tanke som skapat känslan av frihet så kommer du manifestera ännu fler tankar som skapar känslor av frihet och sen kommer idéer, impulser och infall som tar dig närmare den fysiska manifestationen av något som kommer ge dig ännu fler känslor av frihet.

life-is-beautiful-905868_1280Det räcker inte med att bara sitta och tänka och det är ju tur för tänk vad tråkigt livet skulle bli. Det som däremot är viktigt är att de handlingar du utför är handlingar som känns bra. På engelska pratar man om inspired action vilket ordagrant blir inspirerad handling. Det betyder helt enkelt att följa de impulser, idéer och infall som du får som manifestationer. Det låter kanske krångligare än vad det är. Om vi säger att du vill ha mer pengar till exempel så ska du inte forcera fram något för att du är desperat efter pengar för då är din vibration brist på pengar, desperation och behov. Så hur gör jag då när blotta tanken på pengar ger mig ångest och vad jag än gör känns tungt, jobbigt och kämpigt? 

Leta då efter tankar på pengar som inte skapar negativa känslor och försök vara så allmän som möjligt så brukar det gå lättare. Om du inte kan hitta några tankar alls som känns bra kring ämnet pengar så släpp ämnet och tänk på något som du vet gör dig glad. När du sedan är på bättre humör så kan du prova tänka lite allmänt kring pengar. Bli inte för detaljerad. Så länge tankar kring pengar känns bra så fortsätter du, dyker det upp en känsla som känns mindre bra så har du varit för detaljerad i dina pengatankar så då blir du mer allmän igen. Och så fortsätter du så tills du känner dig på riktigt bra humör och är helt nöjd med livet som det är. När du känner dig på riktigt bra humör så kommer du få idéer och impulser, du får lust att göra saker och känner dig inspirerad. Följ då de impulserna och gör de saker som känns lätt, rätt och roligt för det är de impulserna som till slut leder dig till det du önskar. I det HÄR inlägget kan du läsa om när jag manifesterade 2 000:- på några timmar  när jag var i desperat behov, det enda jag gjorde var att följa en impuls.

Så du ska sluta göra det som känns tungt, motigt och kämpigt och istället göra det som känns rätt, lätt och härligt. Och de rätta, lätta och härliga sakerna kommer till dig som idéer och impulser när du är glad, lycklig och nöjd där du är. Du är där du är och det är helt okej för det är ju bara tillfälligt. Du är på väg emot något helt annat men du har en liten sträcka att resa först. 🙂

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Så enkelt är det