Så gick det! 4 kommentarer


I går var det premiär för den stressfria dagen Som återkommer varje år sista måndagen i Maj. Det har delats och skrivits om dagen i sociala media av många vilket är väldigt roligt. Hela 901 personer deltog i ett evenemang som skapats på Facebook och nedan ser ni några citat från de som deltog!

Satte inte på mig klockan och allt har fått tagit den tid det krävts så skönt. att bara få glömma för stunden all tid och rum :))

Vem var det som sade: Du har klockan, jag har tid..! Jag har gått utan klockan i nästa ett års tid nu.. skulle kännas konstigt att ta på mig den igen 😉

Har varit i naturen långt från stress. Där har jag verkligen ”bara” varit ett m naturen…,=)) Alla borde stressa mindre. Kram ~♥~

Tack för den här dagen! 🙂 Känns som hela dagen och inte bara 5 min varit stressfri! Fler såna dagar!
Tack igen!!

Ja!Mycket bra initiativ!! Och Ja, har tagit några stressfria pauser under dagen…

Jag har verkligen tagit denna dag på allvar!!! har inte gjort någonting under hela eftermiddagen…När hände detta senast!?? vet inte…har njutit av dagen!!! Lyssnat på en bok, sovit och bara varit…Vilken underbar stressfri dag! Nu ska jag snart sätta på en meditationsskiva och stressa ner ännu mer…

Tar mig alltid tid att lyssna på lite lugn musik Som Vangelis, Tangerine Dream eller liknande för att stilla själen och funkar bra för det mesta ♥

Ok, nu blir det att sitta på rumpan och det mer än fem minuter 😉

Nu tar jag och lägger mig på spikmattan under lunchen!

LJUUUVLIG ta hand om mig själv dag/ ”bara på kul”-dag! som för mig är absolut nödvändiga ”slappe dagar” och ”slappe-stunder” i veckan…Ha en härligt cool och stressfri dag alla!!! Kram

Jag tycker själv att det kan vara väldigt avstressande att ta det där helikopterperspektivet och fundera över vad det är jag egentligen borde fokusera på. Och sen släppa det andra till ett senare tillfälle.

En stressfri dag som idag vilade jag mig i hängmatta och i solen!:) härligt

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Så gick det!

  • ☆ Fru Eriksson

    Härligt…Här är det för det mesta Stressfritt så skönt,efter allt man gått igenom har livet fått en helt annan innebörd!
    ♥-e Kraaaaaam från mig!

  • Rozie

    ”Stressfria Dagen” borde vara ALLA dagar. Att leva ”här och nu” är ett ”måste” för vårt eget välbefinnande. Själva ”Tiden” har vi människor skapat själva för att passa in i detta stressens samhälle. Att lägga undan klockan lite då och då är bara bra för oss. Förr levde man ju efter solens upp och nedgång och rättade sig efter detta kretsgående. Mycket av detta är bortglömt, till nackdel för oss själva.
    Önskar dig en underbar dag, utan stress och ”måsten”. / Rozie