Så härligt! 1 kommentar


I lördags släppte jag min nya E-bok om tankar och nu börjar det trilla in kommentarer från läsare. Det är så roligt att se att boken blivit så väl bemött.

Här är några av kommentarerna:

”Alltså det var det bästa jag läst på länge, vilken berättelse, inspiration och glädje, helt fascinerad!!!!!”/ Carina

 Tack för en underbar inspirations bok än så länge you rock. /Sofhia

Börjat läsa 🙂 Någon gång i livet råkar vi alla ut för en eller flera av punkterna nedan. Härliga Cecilia RockBabe Kärvegård, jag är redan glad över de sidor jag läst och skall reflektera till skön musik. /Anita

Min härliga kollega och vän Cecilia RockBabe Kärvegård har skrivit en ny bok som som så många kommer att få god nytta av – ”Bli en stjärna på att tänka! Så skapar du tankar som gynnar dig”
För dig som är trött på offerkoftan och hellre knäpper på dig Rockstjärne rocken och lever ditt liv med kloka och konstruktiva tankar som leder till likadana handlingar.
Beställ ditt ex redan i kväll, så kan du påbörja en helt ny livskarriär redan i morgon. Heja Cecilia! Sådana här böcker behövs. /Ulrika

Jag har läst din e-bok: Bli en stjärna på att tänka!
Så skapar du tankar som gynnar dig. och jag tycker den är väldigt bra, en bok som alla skulle behöva läsa, oavsett om man läst om attraktionslagen/tankens kraft förut eller inte, för att jag tycker den beskriver tankar/tankemönster, känslor, konsekvenser och allt va de innebär, på ett bra och lättsamt sätt, jag kan känna igen mig.
Jag tycker speciellt om de olika ex du ger i boken, som i kapitel: Från tanke till bemötande! ex med skorna, det är så klockrent och sant.
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, å det är rena julafton för mig att läsa om sånt här, jag äskar verkligen det
tror att det är första boken jag läst, som utelämnar ett ord /Thomas

Det är så roligt att få så fina kommentarer om boken. Vill du läsa mer om boken så kan du klicka på bilden.

Thinkstar

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Så härligt!