Så kan det gå! Och det gjorde det också! 2 kommentarer


Tekniken SKA bara fungera! Speciellt som vi idag är omgivna av så  mycket teknik som vi kan använda men som vi står handfallna inför när det inte fungerar. Sedan i förrgår kväll har jag inte kunnat logga in här på bloggen vilket har varit väldigt frustrerande och som ni nu ser så ser inte bloggen ut som den brukar.

Jag fick en krasch i mitt tema så det ersattes automatiskt av det standardtema som ni ser nu. Som kompensation för det här strulet så kommer jag under dagen påbörja en serie i 7 delar som avslutas i morgon.

 

Krönikör för Driftig.nu

I den här serien får du 7 bra tips för hur du förändrar ett beteende och ersätter det med ett annat mer önskvärt beteende!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Så kan det gå! Och det gjorde det också!

    • Klokegård Inläggsförfattare

      Tack för din kommentar, då vet jag att det fungerar i alla fall. Ja, jag blir helt handfallen när det gäller saken som bloggen t ex, för jag vet inte hur det fungerar i detalj. Tack och lov så finns det ett väldigt bra supportforum där jag får bra hjälp. 🙂