Så skapar tankar saker


Hallå alla Härliga! Hoppas ni har en lika fantastisk dag som jag! Jag bara älskar mitt liv och livet älskar mig. Jag njuter för fullt och ler större delen av min vakna tid.

face-636095_1280Idag tänkte jag förklara det här med att tankar skapar saker. Du har säkert hört begrepp som ”tankar skapar saker, dina tankar skapar ditt liv, dina tankar styr ditt liv, du skapar ditt liv med dina tankar” etc. Det kan tyckas väldigt konstigt att tankar skulle skapa saker, eller hur? Egentligen så låter det ju helt otroligt. Om jag tänker på en bil    t ex så står det ju inte plötsligt en bil i mitt garage, om jag tänker på en bunt sedlar så finns den inte plötsligt i min plånbok så det där kan ju inte stämma. Helt normala tankar tycker jag och jag har själv tänkt dem när jag först kom i kontakt med attraktionslagen. Inte ens jag är ju så korkad så jag kan tro på att tankar skapar saker, tänkte jag. Tills jag kom på vad det faktiskt betyder och då insåg jag hur sant det är. saken är ju bara den att uttrycket: ”tankar skapar saker” är starkt förenklat och att det fattas några bitar mellan tankar och saker. Så nu tänkte jag förklara för er hur det hela hänger ihop. Du hänger väl med?

Att tankar skapar saker låter omöjligt, konstigt, ologiskt och väldigt omöjligt men efter det här inlägget så hoppas jag att du ska se hur logiskt det egentligen är. Jag ska visa dig ett nytt sätt att tänka på saken så inser du hur löjligt enkelt det egentligen är.

Du känner säkert till Orville och Wilbur Wright, bröderna som skapade flygplanet. Idag är det ju inget konstigt med att människor kan flyga, herregud, vi kan ju till och med åka till månen. Men på den tiden i början på 1900-talet så var det ju helt otänkbart att en människa skulle kunna flyga. Så vad hände då? Satt Orville och Wilbur i sin snickarboa och plockade med några pinnar och plötsligt så stod det ett flygplan där? Nej, det började med en tanke, en idé om att skapa en farkost som skulle kunna flyga. Den tanken gjorde att bröderna experimenterade, studerade och lärde sig allt de kunde för att kunna skapa en maskin som skulle kunna flyga. Så, när du nästa gång sitter i ett flygplan, kom då ihåg att det skapades av en tanke.

bulb-33238_1280Vi kan ta ett exempel till, Thomas Alva Edison som uppfann glödlampan. Det var samma sak där, han hade en tanke som han följde och utvecklade för att till slut få fram en glödlampa som verkligen fungerade. Så nästa gång du tänder en lampa hemma så kom ihåg att den skapades av en tanke. Allt som existerar har kommit till genom en tanke som sen har följts av flera tankar. För det är ju så att det räcker inte med en tanke men det är så det börjar för att sätta igång en process som leder till manifestationen.

Så hur får vi ner det här till vår vardag på ett begripligt sätt? Vi kan ta mjölk till exempel. Hur hamnade mjölkpaketet i din kyl? Med hjälp av en tanke, du tänkte att mjölken var slut och att det behövde köpas så nästa gång du var i affären så köpte du mjölk. Och så är det med precis allt i ditt liv. Ta ditt jobb till exempel, det var ju inte så du plötsligt befann dig på en arbetsplats utan innan du hamnade där så hände det en massa saker från det att du tänkt tanken att du skulle ha ett jobb, eller hur? Men det började med en tanke om att jobba. Allt du ser omkring dig finns där för att någon har tänkt en tanke. Då ser du att det är inte frågan om magi, mirakler eller något övernaturligt utan det är helt enkelt så det fungerar här i vår värld.

Nu ser du den här kopplingen mellan en tanke och det skapade och nu kan man börja fundera över som händer mellan tanken och det skapade, eller hur? För det är ju det som är det intressanta och det är faktiskt det som avgör resultatet. Det är det som är mellan tanken och manifestationen som avgör vilken manifestationen det blir, blir det en önskad eller oönskad manifestation? Det ska vi gå in på i ett annat inlägg.


 

Eftersom våra tankar skapar våra liv så är det viktigt att lära sig styra sina tankar, välja fokus och skapa tankar som hjälper dig att skapa det du önskar i ditt liv istället för att du hela tiden ska få en massa oönskade saker i ditt liv. Vill du lära dig hur du tar kontrollen över ditt tankefokus så rekommenderar jag verktyget 365 Dagar PT som är en guide till positiva tankar och du kan läsa mer om den genom att klicka HÄR.

Läs mer om e-kursen  för att lära dig attrahera det du önskar HÄR.

I vår kommer jag föreläsa om attraktionslagen i Malmö, Stockholm, Göteborg och Borås och du kan läsa mer om föreläsningarna HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *