Samla in tankarna i fållan och hitta nya 4 kommentarer


Bra storlek3För resten av dagen stänger jag ner alla distraktioner och ägnar mig åt att bara vara. Känner att jag behöver komma ikapp mig själv för att landa i vad jag vill med en del saker i mitt liv som just nu känns som om de bara rullar på utan mål. Det kommer dock komma inlägg på bloggen varje dag men det blir inga bloggpromenader för min del.

Jag finns tillgänglig via mail om ni har några frågor eller funderingar: cecilia@klokegard.se

Webshopen fungerar som vanligt så ni kan självklart handla er inspiration där och för att visa min uppskattning så får ni den här veckan 25% rabatt på allt utom föreläsningarna. Använd rabattkoden   sol  så dras rabatten automatiskt i kassan. Du hittar webshopen HÄR och vill du se mig föreläsa i Stockholm så kan du läsa mer HÄR.

Jag hoppas också att du tillsammans med mig och flera andra vill vara med i min glädjeutmaning som du kan läsa mer om HÄR.

Någon undrade vad #blogg100 är för något och ni hittar info om det genom att klicka på bilden nedan.
Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Samla in tankarna i fållan och hitta nya