Serie om Attraktionslagen, Del 5 4 kommentarer


Hallå alla Härliga! Då var det dags för näst sista delen i den här serien om Attraktionslagen. I varje del har du fått 5 tips kring Attraktionslagen/livet. Det finns ju hur många tips, verktyg, processer och övningar som helst att dela med er för att ni ska hitta det som passar er bäst. Alla tips passar inte för alla så det är viktigt att du bara tar till dig det som känns helt rätt för dig. Men, det finns ett tips som fungerar för alla och som tur är så är det dels enkelt men också väldigt effektivt för att manifestera dina önskningar. Det är ingen nyhet eller hemlighet och du har säkert läst om det hundratals gånger. Jag pratar såklart om tacksamhet och uppskattning. Om du inte tar till dig något annat så råder jag dig att ägna dig åt tacksamhet och uppskattning. Det är egentligen det enda du behöver göra och du kommer snart märka stora skillnader i ditt liv.

Manifestera

21. Låt inte din utveckling ta slut när skolan slutar

För din utveckling som människa så är det viktigt att fortsätta lära dig saker även efter det att du slutat skolan. Förr trodde man att när vi blir vuxna så har förmågan att lära oss nya saker minskat drastiskt men modern forskning har upptäckt att hjärnans celler förnyas och omformas hela livet vilket helt enkelt betyder att vår förmåga att lära är intakt.

Det bästa sättet att behärska Attraktionslagen är att du lär dig så mycket som möjligt om den genom att läsa, gå e-kurser, lyssna till föreläsningar, lyssna till webinarer etc.

22. Lär av ALLA

Vi lär oss inte bara av våra erfarenheter utan vi lär oss också av andra människor. Vi har alla något att lära varandra. Så se alla dina möten med andra människor som situationer där du lär dig saker om dig själv, livet och mänskligt beteende.

23. Se det bästa hos människor

Om vi ser det bästa i andra kommer de se det bästa i oss eftersom lika attraherar lika. Börja med att ge komplimanger varje dag till människor i din omgivning. Du kommer se hur andra människor växer och du kommer själv att växa. Du kommer märka att din omgivning blir mer positiv med mer glädje och värme.

24. Tro på överflöd och frihet

Frihet och överflöd går hand i hand. Med överflöd menar jag inte bara pengar utan allt överflöd. Det kan vara överflöd av kärlek, vänskap, glädje och andra härligheter. Och det spelar ingen roll inom vilket område du känner överflöd för med överflödet så följer alltid frihet. Om du känner överflöd av kärlek så är du fri från känslan av att behöva kämpa för kärlek eftersom du vet att den finns där.

Så, se dig omkring för att hitta överflödet i ditt liv, uppmärksamma det och ge det uppmärksamhet så kommer du snart märka att det kommer mer överflöd inom andra områden. Låt överflöd och frihet bli din dominerande känsla.

25. Fokusera på det som ger dig glädje

Många gånger när du fokuserar på din önskan så ligger fokus egentligen på bristen av det du önskar vilket leder till att känslor av deppighet, tomhet, begär, ångest, oro etc är dominerande hos dig vilket endast leder till att du attraherar ännu mer brist på det du önskar. Om du inte kan fokusera på din önskan och endast känna positiva känslor så släpp fokus på din önskan och fokusera istället på saker som ger dig glädje. Gör sådant som gör dig glad för attraktionslagen svarar till din vibration så låt glädje, lycka, tacksamhet och kärlek vara dina dominerande känslor.

Vill du ha en gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.

Grupp om attraktionslagen på Facebook hittar du HÄR.

Om du missat tidigare delar så hittar du dem här. DEL 1  DEL 2  DEL 3  DEL 4

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Serie om Attraktionslagen, Del 5