Sista inlägget! Alltså inlägg 48 av 48! 4 kommentarer


Självklart känns det som en seger även om jag inte klarade tidsramen som jag satt men det var ju pga internetuppkopplingen och inget jag kan rå över.

Det här har varit en häftig utmaning, roligt att läsa alla kommentarer både på bloggen och på facebook och det har varit en utmaning att skriva 48 inlägg på 24 timmar. Men det gick, jag klarade det och känner mig nöjd och stolt.
Nu återgår allt till det normala förutom en liten förändring i min attityd till bloggandet. Det kommer antagligen att kännas som en evighet mellan inläggen när jag håller mig till mina 2-4 inlägg om dagen. Herregud, förra månade skrev jag 66 inlägg på hela månaden och nu har jag skrivit 48 på ett dygn. Wow!

Det roligaste med hela utmaningen var att det aldrig blev tråkigt och jag får lov att tacka Telia för de 2 stora prövningarna i forma av noll uppkoppling i totalt över två timmar på detta dygn. Jag blev först stressad av det men det släppte jag ganska snart för det låg utanför min makt.

Kommer jag göra om det? Ja, det tror jag, fast då blir det nog bara ett inlägg i timmen, tror jag, eller kanske 4 i timmen. Svårt att veta vilka tokiga idéer jag får.

Men det känns som om jag kommer sakna den här utmaningen för det var något speciellt att bara vara bloggfokuserad under 24 timmar, lite som att vara i en glasbubbla där bara jag, ni läsare och bloggen existerar.

Nu ska jag ta dottern och gå till fiket och titta på veteranbilar, en och annan Corvette och så käka lite glass eller något läckert med mycket grädde!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Sista inlägget! Alltså inlägg 48 av 48!

 • Lev Ditt Liv

  YES vilken seger. Du klarade utmaningen galant. Jag hoppade natten men har kollat igen alla inlägg.

  Super bra. Rockstjärnevila blir det nu…
  Tjingelinger…

 • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

  HIGH FIVE!!

  Grattis Cecilia!!!. Det var INTE DÅLIGT GJORT.!!! Nu har du ännu mer under pannbenet än förut!!
  Och Tack för mej. O, snälla Tack för din fina Present!!!! Nu jäklar i det soover vi inatt! heela natten.. KRRAMM söstra mi!!!!!!