Ska vi träffas? 8 kommentarer


Efter mitt förra inlägg om en föreläsning som jag ska hålla nästa vecka så har jag fått en del kommentarer om att vilja se mig föreläsa. De allra flesta föreläsningar jag håller är slutna men jag vill gärna ha fler öppna föreläsningar som vem som helst kan komma till.

Föreläser om relationer

Föreläser om relationer

Om du vill se mig föreläsa så är det väldigt enkelt ordnat genom att vi tillsammans anordnar en föreläsning på din ort. Min nästa öppna föreläsning blir i Ronneby den 8 mars och den arrangerar jag tillsammans med en tjej från Ronneby. Jag håller också på att arrangera en föreläsning i Stockholm med en tjej där men vi har inte hittat ett bra datum än så länge. Vill du hjälpa mig att arrangera en föreläsning i din stad? Då är det bara att du skickar mig ett mail: cecilia@klokegard.se så fixar vi det. Så här går det till:

* Du bokar en lokal till ett datum som vi bestämmer tillsammans.
* Du skapar ett evenemang på FB som vi sedan sprider på FB.
* Jag  lägger in biljetter till försäljning i min webshop
* Jag skriver om föreläsningen här på bloggen
* Vi gör tillsammans reklam för föreläsningen där vi kan.
* Alla kostnader täcks av biljettförsäljningen.
* Sen träffas vi och ha riktigt kul tillsammans

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “Ska vi träffas?