Skapa en positiv spiral


Du har säkert upplevt negativa tankespiraler många gånger och det känns oftast som om de uppstår av sig själva och att det är väldigt svårt att ta sig ur dem så i den här veckans godbit ska du få lära dig hur du skapar en positiv spiral.

Det tar 17 sekunder att förändra en tanke och 68 sekunder att starta en ny tankespiral. Det låter väldigt enkelt och simpelt men faktum är att det är lite trixigt att behålla en tanke i hela 17 sekunder. Det är lätt hänt att tankarna svävar iväg till något helt annat. När man börjar de 17 sekunderna så tänker man ju inte exakt samma tanke hela tiden utan det blir en bunt tankar som berör samma sak och som således har samma vibration. Efter 17 sekunder kommer automatiskt en ny tankebunt som har samma eller ännu högre vibration. Efter 68 sekunder: 4 X 17 så har tankarna fått kraft så att man dragit igång en positiv spiral. Som jag nämnde kan det dock vara lite trixigt i början så därför får du här ett suveränt knep som hjälper dig att behålla fokus under 68 sekunder.

För att få bäst effekt av den här övningen så rekommenderar jag dig att skriva. Så sätt dig i lugn och ro någonstans där du inte blir störd. Nu ska du skriva ner ord som verkligen skapar härliga känslor inom dig, välj ord som påminner dig om härliga saker helt enkelt. Skriv så mycket du kan och det gör inget om du upprepar ord som känns riktigt bra.

Så här kan det till exempel se ut:

”Mmm, jag älskar härligt för det är så roligt när det är härligt. Härligt är så fantastiskt underbart roligt och när det är roligt så är det verkligen fantastiskt underbart. Jag älskar underbart för det känns som frihet och det är helt suveränt med frihet. Det är spännande med frihet och spännande är fantastiskt för då blir det som ett äventyr och jag älskar verkligen äventyr för det är så spännande. Spännande känns som förväntan och det är en så underbart härlig känsla i magen att vara förväntansfull och då blir jag så nyfiken. Nyfiken gör mig glad och det spritter i hela kroppen och bubblar så härligt i magen och jag älskar bubbel i magen för det är som kolsyra och den där underbara förväntan ger en så underbar känsla av äventyr. Jag älskar äventyr för det ger en så skön känsla av spänning och det är så underbart när livet känns som ett spännande äventyr. Liv är ett fantastiskt ord och jag älskar verkligen liv, leva, levande som pulserar genom allt. Livet är ett spännande äventyr och jag älskar att känna mig nyfiken på vad som väntar runt hörnet. Älskar förväntan och är barnsligt förtjust i allt som gör mig glad för jag älskar verkligen glädje.”

Så kan det se ut när man skriver ner underbara ord som skapar schyssta känslor så nu är det bara att du sätter igång. Jag har gjort den här övningen många gånger och det har lett till att jag blivit van vid att prata mer på det sättet. Min man tittar ibland på mig och skrattar när jag pratar och så frågar han: ”Du fick inte in fler positiva ord i den meningen?”

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.