Skapa en positiv vibration 2 kommentarer


För att attrahera dina önskningar så måste din vibration matcha dessa. De saker du önskar dig är positiva saker så då behöver du ha en vibration som matchar positivt. För det är ju så att Attraktionslagens enda uppgift är att matcha vibrationer och din uppgift är att se till att din vibration matchar det du vill attrahera. En positiv vibration får du av positiva känslor. Så här får du tips för hur du skapar positiva känslor.

Om du inte vill missa när nya klipp kommer upp så kan du prenumerera på min YouTube-kanal genom att klicka HÄR. Där hittar du även fler klipp om Attraktionslagen.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Skapa en positiv vibration

 • Eva Lotta

  Sedan jag, för flera år sedan, slutade ha stenkoll på mina pengar med kontoutdrag o koll på annat sätt, så tycker jag att jag mkt sällan varit pank❣
  Helt underbart o jag kör vidare på det o ska försöka samma sak med andra områden i livet! Träna är nåt som fyller mig med positiva vibbar och musik förståss ????????????

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Vad härligt att du hittat sätt som fungerar så bra för dig, det är det allra viktigaste. Man måste lyssna inåt och känna efter vad som känns bra och sen testa sig fram. Det viktigaste är alltid ens känslor. 🙂

   You Rock!!!