Skulle det vara okej om livet blev lite enklare för dig? 1 kommentar


Tänk om livet vore enklare, hur skulle det kännas?

Skulle det vara okej om livet blev lite enklare för dig?
Fundera ett tag på den frågan för svaret är faktiskt inte självklart för alla. Många har den övertygelsen att livet ska vara tufft och att man måste kämpa för att komma någonstans och för att få något. Så fundera ett tag om det skulle vara okej för dig om livet blev enklare. Hur känns det inom dig när du tänker tanken att livet skulle kunna vara enklare?

Innan vi fortsätter diskussionen om ett enklare liv så skulle jag vilja berätta om en nyhet. Som ni kanske känner till så har jag en webkurs i 8 Moduler som fått sjukt bra recensioner. Den har bara fått 5-stjärniga recensioner vilket gör den till den mest populära kursen här i min webshop. Kursen är sådan så den växer liksom hela tiden för deltagarna får anonymt skicka frågor som jag besvarar i videoklipp som läggs upp på en kurssida. Och eftersom jag hela tiden får nya idéer så växer kursen och nu kommer jag göra ytterligare en Modul som kommer handla om att attrahera in pengar. När den 9 Modulen publiceras så kommer priset att höjas men ni som redan köpt kursen betalar inget extra och ni som köper den innan nästa modul kommer får kursen för nuvarande pris och så får ni Modul 9 när den kommer. Du kan läsa mer om kursen genom att klicka HÄR.

Om livet vore enklare!

Så återkommer vi till den brännande frågan, Skulle det vara okej om livet blev lite enklare för dig? De flesta tänker att de självklart vill att livet blir enklare men när det väl kommer till kritan så är det inte så självklart. Antingen så gör de inte det som behövs för att livet ska bli enklare, tror inte att de förtjänar det eller så tror de inte att det är möjligt. Sen finns det också de som är så fast i en identitet som gör livet svårt för dem, det kan vara en identitet av att vara sjuk, en identitet av att vara misslyckad, en identitet av att vara oälskad, en identitet av att vara fattig etc. Och det är så att det vi identifierar oss som är det vi skapar mer av, vi blir liksom trygga i vårt eget elände. Så därför är den frågan så extremt viktig och kräver faktiskt några vändor i tankarna innan man besvarar frågan. Faktum är att med hjälp av Attraktionslagen så är det väldigt enkelt att skapa ett liv som är mycket enklare på alla plan. Men de allra flesta är så vana vid att saker som ger bra resultat ska vara svårt. Man ska kämpa och lida för att få en belöning. Men de som gått mina onlinekurser på Facebook eller webkursen här på bloggen vittnar om hur deras liv blivit bättre och enklare när de väl lärt sig hur Attraktionslagen fungerar och hur de ska göra. De upptäcker att det är löjligt enkelt och att kamp och slit aldrig ger de positiva resultat som de önskar.

Så, skulle det vara okej om ditt liv blev enklare?

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Skulle det vara okej om livet blev lite enklare för dig?

 • dercy

  Hej, jag heter Darci Lyne, jag kommer från New Jersey, USA. Jag läste en postkommentar online av en Los Angeles Based Journalist avslöjar hur han permanent botade svag erektion och snabb utlösning 2 månader efter att hans fru lämnade honom och han sa också att Dr. NOSA får sin ex-fru att återvända efter 2 års åtskillnad. Jag kontaktade samma Dr. NOSA på grund av mina utmaningar i livet, jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesbörd är ett verkligt bevis. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
  Jag hade så tur att stöta på SVARTA MAGISKA STAVNINGAR
   Caster personlig kontakt
   -Mail- blackmagicsolutions95@gmail.com
  Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan honom. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.NOSA lanserade en Magic Love-spell, ringer min man mig på mobiltelefonen och han återvänder hem. Tack så mycket för att du tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är alltid skulda. idag vittnar jag med glädje och lycka till världen … det kan du också
  WhatsApp med honom– +2349083639501
  * Love Spells Win-Back Ex-lover
  * Magi för framgång och marknadsföring
  * lycklig charm – BUSINESS STAR
  * avdelningar – SKYDDSHOOK
  * förbannelse upplösning
    Skilsmässa problemlösning?
    lösningen på sjukdom och sjukdomar i kroppen vill ha en kärlek för en ny älskare?
  * andlig rening
  * fertilitetsmagi – FRUITS OF WOMEN
  * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV