Svar på relationsfråga! 2 kommentarer


Jag fick följande fråga från en läsare:

Hej Cecilia! Jag har läst två inlägg om din bok om relationer. Sitter här och är så ledsen då jag ser ännu en relation som knappt hann börja innan den slutade. Jag inser att det måste vara något jag gör fel, men ser det inte, för alla slutar likadant.  De säger varken bu eller bä utan slutar bara höra av sig och en del ringer efter några veckor men inte för att träffas direkt. 

Och så här blev mitt svar:

Om du ser ett mönster i dina relationer så betyder det att du drar till dig en viss typ av män. Och anledningen finns hos dig själv. Mitt råd är att du först går igenom dina tidigare relationer och letar reda på vilka gemensamma nämnare du hittar.

Ställ sedan frågor till dig själv: Hur fick det mig att känna mig? Fick dom här männen dig att känna dig respekterad? Fick dom här männen dig att känna dig värdefull och älskad? Respekterar du dig själv? Älskar du dig själv?Värdesätter du dig själv? 

Vi människor tenderar att ”lära” vår omgivning hur dom ska behandla oss. Så om vi ser oss som värdelösa så kommer vi dra till oss människor som behandlar oss så att vi får fortsätta känna oss värdelösa. Men ser vi oss som värdefulla så drar vi till oss människor som behandlar oss så att vi får fortsätta känna oss värdefulla. Och det har att göra med att hjärnan söker bekräftelse på det vi talar om för den.

Här kan du läsa fler relationstips: Tips!

All we need is Love!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Svar på relationsfråga!