Tack! 9 kommentarer


Jag vill skicka ett stort tack till alla som köpt min bok ”Rockstjärnestatus i Din Vardag!”, att så många har köpt visar att många vill ha Rockstjärnestatus i sina liv vilket jag tycker är väldigt kul.
Jag är också väldigt glad och tacksam över all feedback som jag fått på boken och här kan ni läsa en del som sagts om boken:

Från bloggen En Prinsessas dagbok kommer den här recensionen:

”Idag svämmar bokhandlarna över av självhjälpsböcker. Jag har läst några stycken, eller rättare sagt försökt att läsa några. Jag brukar tröttna efter halva boken. Böckerna är ofta så tradiga, samma sak om och om igen. Och mig har det inte hjälp ett dugg. Men så gav jag det ett till försök, egentligen bara för att boken hade så coolt namn, inte alls som de andra tråkböckerna jag försökt läsa.

Rockstjärnestatus i din vardag. Vem vill inte läsa en bok med den titeln?! Men jag blev glatt överraskad! Boken är rolig, lättläst och ger faktiskt lite positiv energi. Vanliga självhjälpsböcker går ju ofta in på djupet, och man ska analysera och känna efter och meditera, osv. Bla, bla, bla. Blir trött bara av att skriva orden. Den här boken gav istället uppradade tips om hur man kan göra för att få vardagen att bli lite roligare, och små tips om hur man ska göra för att må bra.”

 ”Det finns så många AHA-moments i den!! jag är jätteglad att ha den i min ägo…”

 

”Här finns rockstjärne tips som smittar.. Vi har en rockstjärna i oss alla helt klart men Cecilia lyckas få fram den med små enkla saker..”
”Jag började läsa för en stund sedan och fastnade direkt, och jag har redan läst klart haha 🙂
Riktigt bra! Jag blev supermotiverad att börja ta tag i vissa saker som har legat och gnagit…
Superbra verkligen.”
”Cecilias bok ger inspiration och motivation till att se det positiva i livet och som också ger små verktyg till att få en trist vardag att kännas mer som en rockstjärnas liv genom att du får den där lilla extra glöden i dig som får dig att glädjas åt det du har istället för att deppa över det du inte har.”

Du kan läsa mer om boken och köpa den genom att klicka HÄR!
Det ger verkligen Rockstjärnestatus och en rejäl egoboost att läsa all feedback som boken fått och jag är så tacksam över det så här är en härlig bukett blommor till er!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 tankar om “Tack!

 • Livskrafter

  Sv: Det kommer att bli en livsbok eller kanske mer en "tänkahögtskildring" där jag kommer att blanda erfarenheter, livstankar, reflektioner, filosofier och poesi. En egen nisch. Måhända en smal sådan men jag känner att jag har ett budskap och en mission om att förmedla tankeväckande måbra-sagor för vuxna.

  Ha det gott i sommarvackra skönvädret 🙂
  Emma

 • Marie Söderberg

  Härligt jag sänder mina varmaste gratulationer, ska kolla in ditt rockstatus..spännande sen får du berätta om snok..har massor att publicera..kraaaam

 • Lev Ditt Liv

  Oj så härliga resencioner.. Jag är verkligen nyfiken på boken..Få se om den blir en sommar bok..Du glöder så smittsamt..

 • Livskrafter

  Så härligt att det går bra för din Rockstjärnestatusbok 🙂 Jag håller själv på med en bok och undrar när den ska bli färdig

  ha en fin lördagskväll i sommarljuset

  Emma

 • Framgångsbyran

  Jag blir verkligen nyfiken på ditt alster. Borde lägga den till sommarens läsning. Jag gillar att du är så produktiv, det är inspirerande!
  Njut av lördagen Inger

 • Elisabeth

  Jag tycker du är fantastisk med all den livsinspiration som du förmedlar. Bokens titel är underbar och jag blir sååå nyfiken på att läsa.