The botten is nådd!


Ni som känner igen titeln på det här inlägget förstår säkert vartåt det barkar. Eller hur? Om jag berättar att det handlar om en dröm så kanske det låter lite konstigt. Men det handlar om en dröm som väcktes för ett par år sedan.

Häng med så ska jag berätta!

Min kollega och vän, Nina Jansdotter, ställde nu på morgonen en fråga på sin FB-wall som var helt suverän. För den frågan aktiverade en dröm som jag har, en dröm vore helt fantastisk att uppleva.

The botten is nådd, som är det här inläggets titel, är också titeln på en låt av Timbuktu. Jag har alltid gillat Timbuktu, inte bara själva musiken utan även hans texter. Timbuktu har förmågan att skriva texter om deppigheter på ett sätt så att man känner glädje och hopp. Och det är just det som gör texterna så bra och det är också hans texter som är grunden till min dröm. Min dröm är alltså att föreläsa med Timbuktu på scen, han sjunger en låt och så tar jag vid och pratar kring det som låten handlat om. Jag kan se mig själv stå bredvid Timbuktu med ett hopprep i handen och mima när han han sjunger. You Rock!!!

Timbuktu

En föreläsning med Timbuktu skulle bli så helt fenomenalfantastisk för mig, för Timbuktu och framförallt för publiken. Det är något magiskt med musik och hur den påverkar oss människor så en show med oss skulle bli en sådan total upplevelse för publiken.

Så, Timbuktu, det är bara att ringa så planerar vi en föreläsningsturné tillsammans. Du når mig på 0736-21 76 96. You Rock!!!

Lyrics: Stirra ner av Timbuktu.

varför lämna plats åt attityd
det är inte vackert och man kastar en massa tid
och folk tittar snett med frusen blick
och det är vassare än tusen stick
men vibben sabbas av fel attityd

Läs hela texten HÄR.

 

Vill du hjälpa mig att vinna en annan dröm så kan du klicka HÄR!

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *