#thismakesmehappy 2 kommentarer


2015-09-22 10.44.18Mitt dagliga mål är att vara glad och det absolut bästa sättet att känna glädje är att fokusera på sådant som gör mig glad. Jag pratar ju ofta om fokus och hur viktigt det är att välja att fokusera på något som skapar härliga känslor. Att skifta sitt fokus är ett väldigt bra sätt att skapa positiva tankar. Jag kan ju välja att fokusera på rosens taggar och känna mig irriterad eller så kan jag fokusera på rosens skönhet. Jag kan välja att fokusera på det usla vädret och bli irriterad för det eller så kan jag fokusera på hur glad jag är över att jag har vindrutetorkare som fungerar så bra. När man inte är van vid att styra om sitt fokus så är det bra med påminnelser innan man får in den vanan ordentligt så därför har jag dragit igång en utmaning på Instagram och jag hoppas att du vill vara med. Utmaningen går ut på att lägga upp bilder som gör dig glad och det som är så härligt med utmaningen är att man ”tvingas” leta efter motiv i sin omgivning som gör en glad. Man ägnar sin dag åt att  leta efter saker man gillar vilket är helt suveränt. Vill du vara med? Så här gör du:

Ta en bild på något som gör dig glad, använd hashtaggen: #thismakesmehappy och så taggar du mig i bilden: @karvegard. Följ mig gärna på Instagram så får du se vad det är i min vardag som gör mig glad. Utmaningen pågår i minst 2 veckor.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “#thismakesmehappy

  • Tine

    Hej! Jag blir glad och full av energi efter en cykel tur! Spelar ingen roll vart jag cyklar. Om jag cyklar i stan har jag sedan några veckor tillbaka beslutat mig att le mot så många som möjligt! En annan grej jag också gör är, pga att min ringklocka på cykeln inte funkar så bra, sjunger jag på olika sätt det där ringtingeling! Det är roligt att se hyr folk agerar, och oftast blir det jag och den andra personen som ler! Ha det gott! ????