Tips för att attrahera det du önskar, av Malin Hammar


Malin Hammar

Malin Hammar

Här kommer nu nästa inlägg i serien om Attraktionslagen där jag har bjudit in experter på området som gästbloggare för att på det sättet ge er läsare så många olika förklaringar som möjligt kring Attraktionslagen. Idag är det onsdag vilket betyder att jag har äran att än en gång välkomna Malin Hammar som gästbloggare. I dagens inlägg förklarar Malin hur du använder Attraktionslagen när du söker bostad.

Malin Hammar

Sedan 2009 är jag föreläsare och en av mina föreläsningar heter ”Att leva med Attraktionslagen” som jag har hållit över hela Sverige. I den föreläsningen delar jag med mig av alla fantastiska saker som har hänt mig tack vare Attraktionslagen i mitt liv. Som gästbloggare på Cecilias sida, kommer jag att dela med mig av mina erfarenheter varje vecka. Jag hoppas det kan hjälpa och stötta de som läser bloggen. 

 

Attraktionslagen

 

Så hittar du boende med hjälp av Attraktionslagen, av Malin Hammar

Idag skall vi tala om att hitta boende. Det är inte alltid lätt i Sverige med så långa köer speciellt i storstäderna. Här är mitt tips. Sätt dig bekvämt i soffan och slut ögonen. Om du letar efter en hus, ”se” dig själv stå utanför huset på gräsmattan och beundra hur fint huset är. Gå fram till dörren och ta i handtaget med din hand och öppna dörren. ”Se” dig själv stå i en hall. Du ser dig om, och till höger ligger en matsal som leder till ett fint nyrenoverat kök. Till vänster ser du vardagsrummet med en öppen spis. Gå in i vardagsrummet och ”se” alla dina privata ägodelar spridda över rummet. Gå runt och ta på allting som är dig kärt. 

Gå tillbaka till hallen och gå in till höger och matsalen. Du ”ser” matbordet dukat för middag med ditt favorit porslin och fina glas. Där står en vas med vackra rosor på bordet i samma färg som servetterna. Du går vidare till köket som är ljus och fräscht och har öppen planlösning. ”Se” dig själv stå vid spisen och laga din favorit mat. ”se” dig själv lägga upp den färdiglagade maten på tallrikar och bär in dem i matsalen. 

Gå till hallen och titta upp på trappan som leder till andra våningen. ”Se” dig själv gå upp för trappan som leder till de tre sovrummen som finns. Öppna varje dörr och titta in. ”se” den fina inredningen i varje rum. ”Se” din familj ligga och sova där i lugn och ro. Stanna speciellt till i ditt eget stora sovrum med en dubbelsäng. Smek täcket och kuddarna och ”se” dig själv sova där. Gå in i det stora badrummet och njut av att se att det finns ett stort badkar och en stor dusch. Tillräcklig för dig och de dina. 

När du har tittat på hela huset i ditt sinne, så gå ut ur huset och stäng dörren. ”se” dig själv möta mäklaren på gräsmattan och att han ger dig nycklarna till ditt nya hem. 

Ovan gäller även för lägenheter. Lycka till i ert letande. 

Kram från Malin


Mer om Attraktionslagen:

Vill du läsa de andra gästinläggen om attraktionslagen så hittar du dem HÄR.

Jag har en grupp om Attraktionslagen på Facebook och du är välkommen att gå med i gruppen som du hittar HÄR.

Här kan du gratis hämta Attraktionsguiden – Din guide till attraktionslagen.

Här kan du läsa om hur du Rivstartar 2016 med Attraktionslagen

Här kan du läsa om den vanligaste missuppfattningen kring Attraktionslagen

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *