Tips för att attrahera pengar


Pengar kan inte köpa dig lycka men de kan köpa dig friheten att ta reda på vad som gör dig lycklig. Jag vet att det anses som ”fult” och ”oandligt” att vilja ha pengar men i min verklighet så har jag en bank som vill ha pengar för huslånet, jag har ett elbolag som vill ha pengar för elen, jag har försäkringsbolag som vill ha pengar för mina försäkringar, jag köper min mat i butiker som vill ha pengar som betalning osv. Det fungerar inte att ringa till banken och säga att det är oandligt med pengar så jag tänker sluta använda dem, då står jag bostadslös ganska snart och det blir inte skönt i vinter.

Så jag tänker inte skämmas över att jag vill ha pengar i mitt liv och det tycket jag inte att du heller ska göra. Vi måste ju trots allt anpassa oss till det samhälle vi lever i, eller hur? Jag får väldigt många frågor just om pengar och många upplever det som svårt att attrahera pengar. En sak som många finner förvirrande är att man läser att man ska bete sig som om man redan har det man önskar och när det då gäller pengar så är det ju väldigt svårt. Det går ju liksom inte att handla för pengar man inte har, eller hur? Men att bete sig som om man redan har det man önskar sig handlar helt enkelt om att man ska känna de känslor man kommer ha när man fått det man önskar sig. Så, när det gäller pengar handlar mycket om att känna trygghet, frihet och harmoni. För det är väldigt vanligt att ångest och oro är kopplade till bristen på pengar. Många gånger är man väldigt negativt inställd till pengar så en del av arbetet med att attrahera pengar handlar om att bli mer positiv till pengar så att du blir mer mottaglig för pengarna att komma till dig. Så, i den här veckans godbit får du nu ett tips för hur du kan bli mer positivt inställd till pengar.

Övning för att attrahera pengar:

Flera klienter som fått köra den här övningen har uppgett att de kort efteråt fått in pengar. Det snabbaste var faktiskt 10 minuter vilket imponerade stort på mig. Den här övningen är enkel och väldigt rolig. Du kan göra den nästan när som helst vilket betyder att du kan göra den flera gånger om dagen.

Övningen går ut på att du ska ställa en fråga till dig själv och sen låter du svaren hagla. Frågan lyder: ”Vad är det som är så roligt med pengar?” Och sen svarar du på den frågan hur många gånger som helst. Här kommer exempel på hur svaren kan se ut:

  • Med pengar kan jag bli skuldfri
  • Med pengar kan jag köpa en nyare bil utan rost
  • Med pengar kan jag renovera mitt badrum
  • Med pengar kan jag köpa nya kläder till hela familjen
  • Med pengar kan jag åka på semester med familjen
  • Med pengar kan jag köpa en sommarstuga
  • Med pengar kan jag hjälpa min mamma
  • Med pengar kan jag donera till katthemmet

För varje svar som du kommer på så njut av glädjen du känner.  Se det här som en lek där det gäller att komma på hur kul man kan ha med pengar. Den här övningen kan du göra i bilen, i kassakön, i väntrummet etc.

Önskar dig lycka till!

Mvh, Cecilia


Vill du ha min gratis Guide till Attraktionslagen så hittar du den till höger om du sitter vid en dator och om du besöker den här sidan via din mobil så är det bara att scrolla ner så hittar du den. Likaså om du vill vara med på ett kostnadsfritt webinar om Attraktionslagen.