Underbart med Projekt och Barbies! 4 kommentarer


Hallå alla Härliga RockBabes!

Idag har jag skrivit på mitt bokprojekt som handlar om positiva tankar. Just det här projektet kommer bestå av frågor som jag får från folk som följer mig på Sociala Medier. dessa frågor kommer jag i boken ge väldigt långa och uttömmande svar med syfte att ge mer kunskap om vad positivt tänkande är och vad det inte är. Jag vill ta hål på myterna som jag ser kring positivt tänkande. Har ni några frågor kring positivt tänkande så får ni gärna ställa de i kommentarerna nedan och alla som har varit med och bidragit med frågor kommer få boken som gåva när den är klar.

Barbie

Förutom skrivandet så har jag idag njutit av att lyssna till min 10-åriga dotter och hennes två kompisar när de har lekt med Barbie hela eftermiddagen. När de kom hem med skolbussen idag så trodde jag att de skulle sitta vid dator, surfplatta och TV-spel men istället så blev det Barbie vilket jag tycker är väldigt kul. 🙂 Och en annan rolig sak som hände idag var att jag fick en så fin kommentar med härlig feedback både kring bloggen och kring min senaste bok om självkänsla. Klicka på bilden nedan för att läsa mer om boken som hon hyllar.

Härlig kommentar

 

Och här kommer några tips från mig:

Vill du ha en gratis E-kurs av mig? Den handlar om Positiva tankar och du får lära dig att hantera de topp tre negativa tankemönstren och så får du verktyg för att tänka mer positivt. Du hittar E-kursen HÄR.

Den 8 mars kan du se mig föreläsa i Ronneby och du kan läsa mer om föreläsningen HÄR.

Önskar er en suverän fredagskväll så syns vi i morgon och då kommer ett inlägg där jag tydligt beskriver Positiva Tankar.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Underbart med Projekt och Barbies!