Undrar du över vad andra tycker?


Att se vad andra tycker är ofta en viktig komponent som hjälper oss att avgöra hu vi ska göra. Andras åsikter blir som en kvalitetsstämpel, eller hur? Men vad tycker de då?

Häng med!

I lördags lanserade jag ett nytt verktyg som heter: ”365 dagar PT” där PT betyder Positivt Tänkande. Trots att det knappt är en vecka sedan så har det blivit enormt populärt och jag har redan fått in recensioner från deltagare.

Syftet med verktyget är att ge en daglig påminnelse så att du smidigt övar in din nya vana att tänka positivt istället för negativ. Verktyget kostar 1:-/dag och består av 365 mail med en daglig påminnelse.

Det här är vad du får för 1:- om dagen:

Du får en daglig påminnelse under ett helt år, alltså 365 mail med varierande innehåll som består av:

  • Övningar
  • Tips
  • Självstärkande budskap
  • Tankeväckande berättelser
  • Peppning
  • Motiverande budskap
  • Inspirerande tankar

Du kan läsa mer om verktyget genom att klicka på bilden och under bilden kan du läsa vad andra tycker om verktyget:

365dagar

”Jag älskar det redan och de har fått mig att göra saker som jag vet i mitt undermedvetna att jag mår bra av. Tack” /Erica

”Att få en daglig påminnelse är precis vad jag behöver. Jag har tidigare försökt vända negativa tankar men det har varit så svårt att komma ihåg det så jag har alltid fallit tillbaka i gamla tankar som har gett mig väldigt dålig självkänsla.” /Anya

”Tack, Cecilia! 365 dagar passar mig väldigt bra för det är så bekvämt att få en påminnelse via mailen varje dag. Det är enkelt, smidigt och jag behöver inte söka på nätet för att hitta inspiration.” /Anders B.

”Jag går din E-kurs om att lära sig tänka positivt och 365 dagar hjälper mig verkligen att hålla kvar fokus på det som är viktigt. Förut så glömde jag alltid bort att jag skulle tänka positivt för det var liksom lättare att fortsätta tänka som vanligt. Så de 365 dagarna är för mig det perfekta komplementet till din ekurs. Och så tycker jag att dina ord i mailen är så peppande och jag märker att jag längtar efter morgondagens mail för jag är så nyfiken på vad det står och så blir jag så glad varje gång jag läser dem.”  /Ann-Christine Ljungkvist

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *