Ute och sladdar med Parov Stelar, All Night. 8 kommentarer


Rådjur

Ser ni rådjuret?

Charmiga måndag är här och den startade inte som jag trodde. Eller ja, egentligen gjorde den det för igår kväll så bestämde jag mig för att från och med idag så skulle jag starta med lite nya rutiner när jag jobbar hemifrån. Så tanken var att jag skulle börja som vanligt med att väcka min dotter, utfordra henne och sen få iväg henne till skolbussen. Och sen skulle den nya förändringen komma, jag skulle börja med träning, sen meditera, sen frukost och dusch och sen skulle jag börja jobba. Nu blev den här morgonen inte så men den blev ändå annorlunda än vad den brukar vara. 🙂 Och till min stora lycka så blev den här morgonen mer fantastisk än jag kunde ana!

Mannens yngsta son missade sin buss så tanken var då att hans storebror skulle skjutsa honom till tåget. Men i sista stund så visade det sig att han inte orkade så då föll det på mig att skjutsa och då tog jag med lilltjejen också och körde henne till skolan. Och halt var det ute så det blev några sladdar hit och dit. Tåget missade vi, det åkte precis när vi kom till stationen. Typiskt SJ att för en gångs skull hålla tiderna trots vädret. 🙂 Nåja, vi släppte av lilltjejen och sen började resan hemåt och grabben satte på Spotify och plötsligt så kommer bara den där låten! Den där låten som jag aldrig hört med gruppen som jag aldrig hört men J-lar vad bra det var. Jag älskar när jag hittar ny musik som gör mig så totalt taggad och lycklig. Så det var den upptäckten som gjorde den här dagen så underbart fantastisk. Längst ner hittar ni ett klipp med min nya favorit.

Vill du veta mer om de 10 småvanor som minskar din lycka? Klicka här.

Och, ikväll kommer näst sista delen i serien: 7 saker att komma ihåg när livet suger. Du hittar del 1 i serien HÄR, del 2 HÄR, del 3 HÄR,.del 4 HÄR och del 5 HÄR

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 tankar om “Ute och sladdar med Parov Stelar, All Night.

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, visst är det underbart! Älskar bättre än jag kunnat tänka mig och ofta så är det precis det som livet har i beredskap om vi bara släpper kontrollen och låter det ske. 🙂

   You Rock!!!

 • bia

  När någon bekant klagar och pratar om elände hela tiden tex. i telefon med mej…så har jag börjat att säga att jag måste sluta prata….eller så börjar jag tala om något annat…för jag orkar bara inte höra folk klaga hela tiden…jag brukar säga : se på det positiva i stället…se på det bra som du har istället för det dåliga…och försök aldrig ändra på någon annan, för det går inte…..jag har äntligen börjat se det positiva i livet…och jag säger bara: bättre sent än aldrig !!!….men så har jag läst mycket livsstils böcker också ;))….ha en fin ”positiv” dag ;))
  Bia

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Perfekt sätt att hantera det på. Om du inte redan har märkt det så kommer du märka att de som oftast ringer och vill klaga kommer sluta klaga så mycket när de märker att de inte får någon respons. Är det så att du märker att vissa personer alltid klagar över samma saker trots att det är nya situationer eller människor inblandade så kan du försöka uppmärksamma personen på att du kan se ett mönster som personen kanske ska ta en titt på.
   Visst är det härligt när man börjar se positivt på saker, det blir så mycket lättare då. 🙂

   Njut den här tisdagen!

   You Rock!!!

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Ja, det är så härligt att egentligen bara iaktta hur livet ändå löser sig till det bästa och att det faktiskt inte behövs planeras så himla mycket. 🙂 Det blev meditation men träningen skippade jag då febern kom tillbaka under förmiddagen.

   You Rock!!!