Vackra bilder har Rockstjärnestatus! 7 kommentarer


Jag har lärt känna en fantastisk kvinna genom bloggar och Facebook och jag är så tacksam för den vänskapen. Kvinnan heter Ewa Pihl och är förutom människa en väldigt skicklig konstnär. Och eftersom vackra bilder har hög Rockstjärnestatus så bjuder jag här på en bildkavalkad med målningar som Ewa har målat. Läs hennes blogg: Galleri Aquarelle för att njuta av fler målningar. Gå sedan in på hennes facebooksida : Galleri Aquarelle och så gillar ni sidan så håller ni er uppdaterade med nya målningar, nya njutningar! Så titta och njut!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

7 tankar om “Vackra bilder har Rockstjärnestatus!

 • Lev Ditt Liv

  SÅ vackert! Vilken känsla o se dessa vackra alster..Som sprider värme & kärlek..Den med fontänen blev min favvorit..

  Tjingeling… så du sprider glöd.

 • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

  Käära.. Om jorden vore full av dej o Conn.. och liknande vänner… Tror nämligen att ett helt nytt "klimat" är på väg att vända till en trend av äkthet, kärlek, hjälpsamhet, tacksamhet och vännaskap som varit i sin linda länge.. Nu blommar den ut. Och du har blivit en Ambassadör för detta! Det är STOORT, Cecilia.. Jag har kämpat för detta sen jag var mycket liten.. det kan förändra oerhört… har du märkt detta..!? kraam..

 • Huskatt

  Vackert !

  Och…jag läste om dig i tidningen för några dagar sedan, rent av skrek *Henne känner jag! Nästan…*Så kanske är det DU som behöver vara veckans rockis 😀 Eller vänta…du fick ju vara med i tidningen på riktigt…hahahah

 • Framgångsbyrån STHLM

  Wow! Sensuellt var ordet! Tittar via iphone o ser fram emot att se detaljerna i bättre upplösning. Tack för en ny upptäckt Cecilia.

 • Anette Ryan

  Vilka coola underkläder. Får en att vilja handla nytt direkt 🙂 Mina tjejer skulle definitivt vilja ha änglarna/älvorna och ballerinan skulle säkert sitta fint den med.
  Tjingeling Anette 🙂