Vad är affirmationer? Bloggmaraton, Inlägg 19 av 48! 2 kommentarer


Här på bloggen brukar jag starta med Dagens Affirmation varje morgon och nu tänkte jag att jag skulle förklara vad det är för något.
 
 
 
Vad är en affirmation?
 

En affirmation är ett positivt påstående om dig själv eller din omgivning!

​Att arbeta aktivt med affirmationer är ett sätt att omprogrammera hur du tänker, känner och handlar i vissa situationer.
Affirmationen kan skrivas ner eller författas i tanken. I affirmationer arbetar du med hur du ska förändra din framtid, fast själva affirmationen beskrivs (författas) i nutid, som om det den beskriver redan har skett!
Ordet affirmation betyder bekräftelse, bejakelse.
Det är väldigt enkelt att skapa sina egna affirmationer och jag hoppas du provar för det är väldigt roligt och effektivt.
 
Lilli Öst har en härlig blogg där hon skriver om väldigt intressanta saker och hon har bland annat skrivit ett väldigt bra inlägg om HUR man får affirmationerna att fungera på bästa sätt. Läs hennes inlägg HÄR! Jag rekommenderar det verkligen för oftast får man veta vad en affirmation är och hur man kan formulera dom men hos Lilli får man veta mer  så att det blir mer effektfullt.

 

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Vad är affirmationer? Bloggmaraton, Inlägg 19 av 48!

  • Ewa Pihl GalleriAquarelle ewa_pihl@hotmail.com

    Jodå, jag affirmera en hel del. Det svåraste är ju dock att få bort det där logiksa tvivlet. Men kag tycker att ju mer man affirmera, ju lättare är det ändå.. Det blir som en del i vardagen. Själv har jag använt detta till stor fördel faktiskt. MEN som med allt är det ju färskvara.. så jag glömmer bort det.. Får väl anväda gummibandet till det med. Det blir ett jäkla snärtande då. Aaj!! jaja huvudsaken är att det hjälper mej att komma ihåg. Jag är smaal, men rätt tröttzzzzzzzzzz