Vad får ni? 1 kommentar


Skrattframkallande!

Basen i mina föreläsningar är alltid Rockstjärnestatus för det är applicerbart på alla områden i livet och nu när jag släppt min nya bok så är det än mer aktuellt. Jag tycker att stå på scen och föreläsa är bland det roligaste som finns. Och den glädjen lyser igenom när jag föreläser och smittar publiken. Eftersom jag älskar det jag gör så är jag en engagerad, motiverad och passionerad föreläsare som vågar bjuda på mig själv och göra en härlig show av föreläsningen.

En föreläsning med Rockstjärnestatus är inspirerande, ger Aha-upplevelser, är skrattframkallande, har hög ingenkänningsfaktor, sätter fart på tankarna och med exempel ur verkligheten blir budskapet väldigt tydligt. Några av ledorden som alltid dyker upp under en föreläsning är Hjärnan är lättlurad, Ansvaret för ditt liv, Din tanke styr hur du blir bemött, Fenomenalfantastiska människor, Bryt negativa tankar och Inspiration!

Nedan ser du mina föreläsningsämnen med Rockstjärnestatus!

* Arbetsglädje

* Stresshantering

* Vardagsglädje

* Relationer

* Självkänsla

* Inspiration

Jag föreläser för olika typer av grupper vilket framkommer av dom olika uppdragsgivare jag haft som du kan se HÄR!

Jag föreläser både för små och stora grupper och har inga begränsningar där utan anpassar innehållet efter gruppens storlek och era behov. Jag älskar att resa så avståndet är inga hinder för mig. Vill du anlita mig eller arrangera en föreläsning med mig så går det bra att kontakta mig för frågor och önskemål. Du finner mina kontaktuppgifter HÄR!

Vill du köpa boken så finns den hos Adlibris och Bokus.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En tanke om “Vad får ni?