Vad göra när Attraktionslagen inte fungerar som du vill? 5 kommentarer


Hallå alla Härliga! Jag hoppas ni har en fantastisk dag som ser ut precis som ni önskar. 

Idag tänkte jag prata lite om vad du kan göra när du känner att Attraktionslagen inte fungerar som du önskar. De allra flesta upplever detta någon gång och det kan ibland kännas som om du sitter fast och att allt står stilla. De flesta brukar tro att de gör fel på något sätt och fortsätter att jaga efter olika metoder, tekniker, övningar och verktyg för att få attraktionslagen att fungera. De kämpar och sliter och försöker övertyga attraktionslagen att de verkligen behöver det som de önskar och att det är taskigt av attraktionslagen att inte leverera.

Känner du igen dig i något av ovanstående? Du kämpar och kämpar för att få attraktionslagen att fungera, du slår nästan knut på dig själv och försöker komma på vad du gör för fel. Och hur mycket du än anstränger dig så händer i alla fall ingenting. Det känns snarare som om du får mer av det du inte önskar trots att du gör allt och lite till för att få det du önskar. Så vad ska du göra när du tycker att du verkligen har gjort allt?

Så fort du märker att du börjar bli lite otålig för att din önskan inte kommer så ska du bara släppa taget om din önskan för det är ingen idé att du försöker tvinga fram ett resultat – det gör bara att det tar längre tid för din önskan att komma och oftast så leder det bara till mediokra resultat. Det är inte meningen att du ska forcera fram resultaten utan du ska tillåta de att ske. Och det betyder helt enkelt att du ska justera din vibration till att matcha din önskan. Om din önskan inte kommer så matchar din vibraton något annat än din önskan. Och det enklaste då är att helt enkelt släppa taget tillfälligt om din önskan och istället fokusera på att komma i balans. Hitta kontakten med ditt inre Jag och känn hur alla spänningar du inte visste att du hade släpper taget om dig. Låt alla spänningar rinna av dig som vatten.

Så hitta din inre balans, landa i dig själv och följ sedan flödet och de impulser du får. Vad gör dig lugn, harmonisk och avslappnad? Vad skapar ett flow inom dig? Vad får dig att känna att allt löser sig till det bästa? Hitta de sakerna som passar för dig och strunta i din önskan för några dagar.

Exempel på saker du kan göra:

 • Meditera
 • Avslappningsövningar
 • Kreativa sysslor
 • Sång
 • Musik
 • Dans
 • Yoga
 • Naturen
 • Sömn
 • Nyttig mat
 • Massage

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns två sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

2) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Vad göra när Attraktionslagen inte fungerar som du vill?