Vad grubblar du över? 2 kommentarer


Jag planerar att göra ett gäng videobloggsinlägg där jag svarar på era frågor. Det kommer bli ett antal korta videoklipp där jag i varje klipp besvarar en fråga. Så därför undrar jag om du har någon fråga? Det kan handla om relationer, tankar, livsglädje, stress etc.

Skriv din fråga till mig som en kommentar här nedan eller maila den till mig: cecilia@klokegard.se så får din fråga ett svar i ett videoklipp. Om jag får så kommer jag nämna ditt förnamn i klippet men i övrigt så kommer du vara anonym.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Vad grubblar du över?

 • Anki

  Hej!

  Jag grubblar över, och kämpar mycket med, frågan HUR man kan försöka hålla kvar vid sin positiva, energiska, livsglada personlighet trots att man fått en kronisk sjukdom med massor av följder fysiskt, psykiskt, relationsmässigt och ekonomiskt!?
  Jag vill inte – och vägrar – tappa bort MIG!

  KRAM Anki

  • Klokegård Inläggsförfattare

   Hej Anki!

   Stort tack för din fråga. Min plan är att sätta igång inspelningarna under kommande vecka. Allt hänger på om min förkylning har bestämt sig för att dra vidare. Jag kommer meddela dig när klippet med din fråga är färdigt.

   You Rock!!!