Vad tycker du? 17 kommentarer


Camilla Photography

Jag fick en idé till en intervjuserie här på bloggen. Jag tänkte intervjua personer med kunskap inom olika områden och undrar nu om ni har speciella önskemål om intervjupersoner eller ämnen. Jag hade tänkt att grundtemat skulle vara framgång inom olika ämnen.

Ämnen som jag tänkt hittills:

* Nå framgång med personlig utveckling.
* Nå framgång när du söker jobb.
* Nå framgång i företaget med Facebook.
* Nå framgång när du sätter mål.
* Nå framgång med stresshantering.
* Nå framgång inom media.
* Nå framgång med din blogg.

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 tankar om “Vad tycker du?

 • Snickaregården

  Bra idé med en intervjuserie 🙂
  Bra med inlägg om ändra tankesätt från negativt till positivt, målsättning osv. Bra ämnen
  Ha en bra dag
  Kram Maria

 • conny

  Vad tycker jag? Så här tycker jag:
  Jag förstår inte din tanke här, ämnena du räknar upp är väl dina, så varför ska du intervjua andra och vidarebefodra svaren på din blogg? Ska du vidarebefodra våra kommentarer också?
  För mig verkar det ungefär som om en fotbollsspelare ska intervjua en annan fotbollsspelare om hur man spelar fotboll. Du är ju intresserad av och kan de här ämnena, so whats the point?

 • Alicia

  Svar: Ja, samhället är verkligen prestationsinriktat på alldeles för hög nivå. Och jag tror att samhället också är mer anpassat för killar egentligen för de har på något sätt en lättare inställning till saker och ting, kan ta livet lite mer med en klackspark (för att dra alla över samma kam). Tjejer har nog lättare för att sätta för höga krav på sig själva och varandra. Nu ska tjejer både göra karriär och vara den perfekta frun och mamman! :/

  Ja det låter verkligen skönt att få bo ute på landet och kunna njuta av lugn och ro och naturen 🙂

  Nej just nu var det ingen särskild jag tänkte på men kan ju hojta till om jag kommer på någon.
  Förresten, en annan intressant grej att läsa om skulle vara om du låter folk som lider av olika problem få gästblogga (för att öppna folks förståelse för dessa människor)? Eller kanske folk som kommit ur sina problem (för att ge personer i samma sits hopp om att det GÅR)? Bara en tanke 🙂

  Ps. Ska följa din blogg på bloglovin nu, hittade precis hit.

 • Alicia

  Jo det låter som en bra idé 🙂 Alla dina kategorier till framgång låter intressant att läsa om 😛 Gäller bara att hitta folk till det också.

 • Joanna

  svar: kul att du ville vara med i dagens blogg en vinnare är nu utsedd gå in och se om de var du:) om de inte var de så passa på att anmäla dig till morgondagens tävling och ha en chans till:)
  Ett tips är att lägga till mig på bloglovin eller bloggkeen så ser du direkt när det kommer upp nya tävlingar:)
  kram

 • Penny

  Spännande projekt 🙂

  Av någon anledning hade jag ett konto där. Måste fått det för länge seda och inte använt det och sedan glömt bort det, ber om ursäkt för det. Men nu blir en annan ny vinnare mycket glad istället. Ber om ursäkt för besväret :/

  Kram

 • Hannele - mamma till två pojkar

  Svar:
  Så lite så 🙂

  Började följa din blogg för att den är intressant fast jag måste varna att jag suger påatt kommentera ibland x) är riktigt dålig på att följa dom jag läser 😀 hha..

 • Irrhönan

  Ville bara säga tack för din kommentar hos mig. Det var precis det jag behövde läsa idag! 🙂

  Mycket apropå mina tankar idag skulle jag vilja läsa om hur du tänker om att "byta tänk"; hur man stoppar negativa spiraler och byter dem mot positiva?

 • Hannele - mamma till två prinsar

  Svar:
  Haha..ja han är ett charmtroll så 😉 haha..tack du ^^

  Det var så lite så ^^

  Ang om ditt inlägg..
  jag tkr att dom där ämnenerna som du har skrivit låter bra allihop ^^
  Ta en blogg som har olika "mål" i livet tex, kanske någon annan blogg som brinner för sitt jobb osv 🙂

 • Anna Drott

  Så når du framgångar inom de sociala medierna kan vara ett tema att slå ihop med bloggtemat kanske? De hör ihop på ett intressant vis tycker jag!

  Kram