Varför är din lycka så viktig? 12 kommentarer


Titeln på min senaste E-bok är: ”Bli en stjärna på att tänka – Så skapar du tankar som gynnar dig. Och för att svara på frågan varför du ska läsa den så ska jag ställa 2 frågor till dig:

  1. Är du så lycklig som du vill vara just nu?
  2. Har du stunder av lycka varje dag?

Ditt svar på dessa 2 frågor är väldigt viktigt,  forskning har visat att är du inte lycklig idag så kommer du inte vara det i morgon heller – om du inte gör en förändring idag. Lycka är inte något som bara ramlar över dig slumpmässigt. Lycka är något som du skapar här och nu. Att vänta på att något ska förändras så att du kan bli lycklig är som att vänta med att leva. Du bara har ett liv så låt det bli ett lyckligt liv, ett glädjefyllt uttryck för livet som den gåva det är.

 

Lycklig?

Lycklig?

Men varför är din lycka så viktig?

Det är en viktig fråga eftersom det kan tyckas så egoistiskt att tänka på din egen lycka. Men faktum är att lyckliga människor har bättre relationer, når fler av sina mål, är bättre föräldrar, bättre kollegor och är friskare.  Så att se till att du är lycklig är den största gåvan du kan ge din familj, dina kollegor och alla runt omkring dig.

När du är på gott humör och känner dig lycklig så blir livet ett härligt äventyr istället för något som du måste släpa dig igenom.

De goda nyheterna är att du är utrustad med precis de verktyg du behöver för att bli en lyckligare människa. Verktygen är dina tankar och i E-boken: ”Tänk som en stjärna – Så skapar du tankar som gynnar dig” får du tips för hur du lär dig styra dina tankar. Några exempel på det du lär dig i boken:

  • Upptäcka omedvetna negativa tankar
  • Bryta negativa tankemönster
  • Skapa positiva känslor
  • Bryta vanor
  • Slippa irritation
  • Få bättre självkänsla
  • Nå dina mål

Du hittar mer info om boken genom att klicka HÄR!

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 tankar om “Varför är din lycka så viktig?