Varför kommer inte min önskan?


Hallå alla Härliga! Min helg har varit helt underbar! Jag har varit i Lidköping och Sävsjö och haft kurs om Attraktionslagen och det var 2 härliga grupper med människor som jag fick möta. Det var mina sista kurser här i Sverige eftersom jag i Augusti flyttar till Gran Canaria. Det finns dock en chans till att höra mig live och det är i Kalmar den 7 Maj då jag föreläser där på en hälsomässa. Du kan köpa din biljett och läsa mer om den föreläsningen HÄR.

Här sitter vi och äter lunch i Lidköping.

Som titeln visade så ska det här inlägget handla om varför din önskan inte kommer. Det är nog en av de vanligaste frågorna och ett av de vanligaste svaren på den frågan är att ”du inte är redo” eller att ”det inte är meningen ännu” och jag måste säga att båda de svaren får det att krypa under skinnet på mig för de ger en antydan om att det inte är du som är ansvarig för ditt liv och din skapelse utan att det är något utanför dig som avgör när tiden är den rätta eller när du är redo. Men så är inte fallet. Det är du och igen annan som styr över när din önskan kommer.

Attraktionslagen har bara en uppgift och det är att matcha vibrationer och det sysslar den med dygnet runt för alla människor, utan undantag. Så det du har i ditt liv nu är ett resultat av den vibration du har sänt ut hittills. Så om din önskan inte har kommit ännu så beror det helt enkelt på att din vibration inte har matchat din önskan. Och det är bara du som styr din vibration, medvetet eller omedvetet. För att förändra din vibration kring din önskan så ska du förändra dina känslor för det är dem som skvallrar på vad du har för vibration.

Lär dig mer om att förändra din vibration och att attrahera det du önskar HÄR.

Du är välkommen gå med i min grupp om attraktionslagen på Facebook och du hittar gruppen HÄR.

Du kanske också gillar:

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *