Veckans Storlänkare Rockar! 6 kommentarer


Hallå alla Härliga!

chain-690966_1280Charmiga måndag är här vilket betyder att det är dags att presentera Veckans storlänkare. Jag använder Google Analytics och kan där se varifrån mina besökare kommer så veckans storlänkare är den blogg som skickat hit flest besökare. Och för att tacka den bloggaren så skriver jag varje vecka ett inlägg där jag presenterar bloggen vilket förhoppningsvis ger fler besökare till den bloggen och som ni vet så är det bra att ha länken till sin blogg på så många ställen som möjligt för det ger fler besökare och man hamnar högre på Google.

Så, veckans storlänkare är….

 

Veckans storlänkare är faktiskt samma blogg som förra veckan och det med stor marginal. Och anledningen till att veckans storlänkare vann med så stor marginal är för att bloggaren nämnde min blogg i ett inlägg där hon tackade för förra veckans utnämning till veckans storlänkare och ni kan läsa hennes inlägg HÄR.

Och nu vill ni förstås veta vem det är? Jo, Veckans Storlänkare är Petra som driver bloggen Mammans Prinsessor och vi säger ett stort grattis till Petra! Och jag säger ett stort tack! Klicka på bilden nedan och kika in hos Petra och säg Hej. 🙂

Ps: Det är relationstema här på bloggen just nu och du kan få dina relationsfrågor besvarade av Relationscoachen. Läs mer HÄR.

Mammansprinsessor

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 tankar om “Veckans Storlänkare Rockar!