Vilket är ditt Varför?


När människor börjar lära sig Attraktionslagen så är de vanligaste frågorna Hur ska jag göra, När kommer min önskan och Vad ska jag göra. Det är 3 till synes självklara frågor som hänger ihop med hur vi är upplärda att fungera ända sedan barnsben. De frågorna är dock det som hindrar din önskan från att manifesteras för de bygger upp ett motstånd som gör att din vibration inte matchar din önskan. Så det gäller att öva på att släppa taget om dessa frågor som ger oss en illusion över att vi har kontroll över saker som vi inte kan kontrollera och istället fokusera på den enda frågan som egentligen spelar någon roll. Den enda frågan som du egentligen bör ställa dig själv. Det är också den enda frågan som du faktiskt har total kontroll över för du är den enda som vet svaret på den.

Den enda frågan du behöver ställa är Varför. När du vet varför du vill ha något så vet du också vilken vibration din önskan har och då löser sig allt det andra. När du foksuerar på ditt varför så ställer du in din vibration så att den matchar din önskan. Svaret på ditt varför ska handla om känslor, vilka känslor du vill känna när du har manifesterat din önskan. När du sedan vet vilka känslor du kommer ha när din önskan har manifesterats så vet du vilka känslor du ska skapa och vara i så mycket som möjligt. Ju oftare du är i de känslorna desto snabbare manifesteras din önskan. 

Vill du lära dig mer om hur du manifesterar din önskan och skapar det liv som du älskar att leva så kan du kolla in ett suveränt verktyg som du hittar HÄR. 

You Rock!!!