Vill du också vara älskad? 2 kommentarer


woman-570883_1280Som ni kunde läsa igår så startade den här veckan helt suveränt med Charmiga måndag och med den attityden så fortsatte självklart den här veckan helt suveränt. Jag startade den här dagen med att gråta av lycka då jag satt och läste mina mail i morse. Jag älskar verkligen mitt jobb och det känns som en stor ära att få beröra, peppa, inspirera och hjälpa andra människor. Gårdagens inlägg fick mycket feedback och beröm för att det var inspirerande och välskrivet. Och självklart så känns det väldigt bra när jag får höra att jag gör ett bra jobb. Och nu undrar du väl vad det var som fick mig att gråta av glädje i morse? Jo, först fick jag ett fantastiskt mail från Sofhia som skriver så här:

 

 

Hej Cecilia! 🙂

Först och främst vill jag säga att denna brevkurs om positivt tänkande är toppen och ger fantastiska verktyg för att jag som person ska kunna hantera situationer i livet som är jobbiga på ett lättare sätt. Jag har blivit bättre på att lyfta fram det positiva jag åstadkommit, de bra sakerna och kan känna stolthet utan dåligt samvete, utan att jante sitter på min axel. Jag kan hantera det jobbiga i livet på ett sätt jag inte trodde var möjligt.

You rock

Kram Sofhia

 

Självklart så tårades mina ögon av glädje när jag läste Sofhias ord för det är ju min önskan att mina verktyg ska vara till nytta för er som använder dem. Vill du läsa mer om verktyget som Sofhia skriver om så hittar du det HÄR.

heart-159637_1280Sen tog det bara en liten stund innan jag fick nästa mail som kom från Annika. Och jag säger bara Wow! Hennes mail fick mitt hjärta att bli alldeles varmt och tårarna rann nerför mina kinder. Jag älskar kärlek och jag älskar att se människor som älskar varandra. Kärlek är så vackert och det berör så härligt någonstans djupt därinne. Annika skriver så här:

 

 

 

 

Hej Cecilia!

Du ska bara veta vilket underbart kärleksbrev jag fick av min man för någon vecka sedan! Vi svarade av frågorna och funderingarna du hade och skickade svaren till varandra. Det han skickade till mig var bara … kärlek!

Ha en bra dag!! // Annika

Visst var det härligt att läsa Annikas mail? Det verktyget som Annika skriver om är mitt nyaste verktyg för relationscoaching och jag är så glad över att det går så bra för Annika och hennes man. Visst är det härligt? Vill du också känna dig älskad? Vill du också ha kärleksbrev av din älskade? Du kan läsa mer om verktyget HÄR.

Ni förstår säkert hur glad jag är och ni förstår säkert också att jag verkligen älskar mitt arbete. Jag känner en sådan stor tacksamhet och jag känner mig så totalt och underbart lycklig och jag säger bara så här: ”Hur kan den här dagen bli ännu bättre?” Det är en härlig fråga som väcker nyfikenheten inombords och jag rekommenderar dig verkligen att testa den frågan på dig själv. En härlig kittlande känsla.

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 tankar om “Vill du också vara älskad?