Vill du? 4 kommentarer


Du har ansvar för ditt liv!

Du styr ditt liv!

Du skapar ditt liv!

Du skapar din framgång!

Du styr dina tankar och dina tankar styr ditt liv!

Ord som vi läser allt oftare och du har säkert sett dom flera gånger.

Sanna? Ja.

Svårt? Kan vara.

Stressande? Troligt.

Förvirrande? För många.

Självklart? Nej.

Ta rodret över ditt liv!

Det kan kännas lite luddigt och förvirrande att läsa de där orden för vad betyder det egentligen? Och hur gör man? Vad behövs?

Jag möter många  människor när jag coachar och föreläser och även via nätet som berättar sina historier för mig och jag har kommit fram till vissa förutsättningar som behövs för att vi sak ta ansvar för våra liv och skapa de liv vi vill ha. Det jag kommit fram till är bland annat följande:

* Vilja! Du måste ha viljan att vara lycklig. Viljan att göra förändringar för att nå dit du vill. Viljan att ta reda på vad du vill. Det är bara du som kan välja om du vill leva ett liv där du är missnöjd med det mesta eller om du vill leva ett  liv som ger dig glädje och njutning!

* Självkänsla! Bra självkänsla visar sig bland annat i att du vet att du förtjänar att vara lycklig. Med bra självkänsla så vet du att du är värdefull och att inget/ingen kommer hindra dig från att njuta av ditt liv.

* Mod! Modet att se ditt unika och fantastiska Jag! Modet att vara dig själv! Modet att tro på det du vill och modet att göra förändringar.

* Insikt! Insikten om att det är du som står vid rodret i ditt liv. Insikten att det bara är du som kan göra dig själv lycklig i grunden och insikten att livet är tidsbegränsat. Insikten att ”sen” aldrig kommer.

* Passion! Passion för dig själv och ditt liv! Passion för glädje, livet och kärleken! Passion för äventyret, utmaningen och den stora gåvan som livet är!

Du är fenomenalfantastisk och inget kan hindra dig från att vara du! Övervinn din rädsla och lev nu! Ta tillbaka makten över ditt liv och gör det till det du vill att det ska vara!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 tankar om “Vill du?