Vissa dagar är sådana 5 kommentarer


När jag nu satte mig för att skriva ett inlägg så blev det total bloggtorka, något som drabbar alla bloggare till och från. Visst, jag skulle väl kunna skriva om vad jag åt till frukost, boring, eller om vädret, boring, eller lägga upp bilder på dagens outfit, boring, dagens skippade träning, boring, att jag ska meditera strax, boring, eller är det sådant ni vill läsa här på bloggen? Ni får i alla fall dagens tips för ett mer spännande liv. 🙂

Här kommer tips nr 3 för hur du enkelt kan bjuda in lite mer spänning i ditt liv.

3. Värdskap. Ta initiativ till att underhålla och bjuda in vänner eller familj på middag eller något annat som en vinprovning, chokladprovning, musikquiz eller en filmkväll.
Du kan enkelt ta dig ur vardagens hjulspår och sätta lite Rockstjärnestatus i ditt liv med kreativt tänkande och planering.

Önskar er en suverän onsdag!

Inlägg nr 4 i #Blogg100
Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

You Rock!!!

Du kanske också gillar:


Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 tankar om “Vissa dagar är sådana

 • TantGlad

  Bloggtorka har vi väl allla någon gång om sänder. Vore konstigt om vi hade huvuden som var kreativa och skapande jämt. Man funkar nog inte så. Hjärnan behöver åxo semester.

  Jag är en såndär person som vill ha lugnt och stilla då jag kommer hem. Träffar så mycket folk på jobbet.
  Ha en jättefin dag……..och förresten….vad är blogg 100?

  Kramkram.

 • Pernilla

  Visst har vi torka ibland. Eller vi? Varför ska jag prata för hela bloggvärlden. Jag har i alla fall torka mellan varven. Men jag tittar oftast bildarkivet och så…….något hittar jag alltid.
  /P

 • Comsi Comsa

  Japp, här vill vi läsa om tuttar och mode, hi hi hi,,, skojjar…. 🙂
  Frusna tangenter har vi nog alla till man lite då och då…
  Men jag tycker du alltid har något att komma med, vad är blogg 100 förresten och varför?

  Kramen ♥

 • Geddfish

  Ja, det går att hitta på, sen måste man ha ett antal vänner som vill, också! Jag vet att man inte ska se hinder, utan alla möjligheter.
  Idag träffas sticktanterna och jag, handarbetar och fikar på Seniorcenter, de blir så glada att vi kommer, då får de sälja fikabröd också och höra glada skratt!
  Kram, du fina <3