AttraktionslagsAkademien


För dig som vill lära dig mer om Attraktionslagen och fördjupa dig i ämnet så kommer nu AttraktionslagsAkademien. I AttraktionslagsAkademien hittar du aktuella onlinekurser och andra E-kurser i ämnet Attraktionslagen. AttraktionsAkademien finns även på Facebook där du hela tiden blir uppdaterad om de senaste onlinekurserna. Du hittar oss HÄR.

Följande onlinekurser är aktuella under Januari 2018:

8 Januari – 19 Februari, Fortsättningskurs om Attraktionslagen:

Kursen vänder sig till dig som gått en av AttraktionslagsAkademiens onlinekurser om Attraktionslagen oavsett ämne. Oavsett vad du önskar i livet så fungerar Attraktionslagen likadant så den här kursen passar både dig som önskar pengar, ett jobb, en partner eller vad som helst du kan önska dig. Syftet med kursen är att fördjupa era kunskaper om Attraktionslagen och att skapa den nya vanan det innebär att förändra dina tankemönster så att du börjar skapa positiva saker i ditt liv.

Kursen pågår i 6 veckor och du får följande:

* 2 livesändningar i veckan, 1 där jag besvarar era frågor och 1 där jag dels ger en övning och där jag också pratar allmänt om det som verkar aktuellt för deltagarna utifrån diskussioner i gruppen.
* 1-2 övningar varje vecka
* 1 utmaning i veckan
* Dagliga tankeväckande ord
* 1 Pdf där jag sammanställt material från de tidigare onlinekurserna

Kursen startar den 8 Januari men jag kommer lägga in en övning som ni kör fram till kursstart.

Pris: 349 kr Swishas till 0736-21 76 96, märk betalningen, Online.
Eftersom det är jul snart så går det bra att göra en delbetalning. 200 kr nu och 149 kr senast den 28 Januari. Meddela mig om du önskar en delbetalning.

Efter betalning skickar du ett PM till mig på Facebook eller skriv en kommentar i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR.

I AttraktionsAkademien så ingår även några e-kurser som du får via mail och du hittar de i webshopen HÄR eller i listan nedan:

365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen: Den här mailserien är den mest sålda och den absolut populäraste. Du får ett mail dagligen under ett helt år. Fördelen med att få ett mail dagligen är att du hela tiden blir påmind så att du inte halkar tillbaka i gamla mönster, så chansen att fortsätta attrahera det oönskade i ditt liv minskar drastiskt. Den här serien passar både nybörjare och dig som har mer kunskap om Attraktionslagen.

Innehållet i mailen är bland annat: 

  • Övningar
  • Tips
  • Kunskap kring Attraktionslagen
  • Peppning
  • Motiverande budskap
  • Inspirerande tankar

För att läsa mer om 365 Dagar AL klicka HÄR.

Attraktionslagen, 21 Dagar i 7 steg: Det här är en E-kurs där du under 21 dagar får ett kursbrev var tredje dag alltså totalt 7 kursbrev. Den här E-kursen går lite mer på djupet och du får lära dig mer om dina motstånd och varför du inte attraherar det du önskar. Den här E-kursen passar bäst för dig som är nybörjare.

Innehållet i E-kursen:

Del 1: Din önskan
Del 2: Bestämma ditt ”varför” så du justerar din attraktionspunkt så den matchar din önskan
Del 3: Dina motstånd
Del 4: Dina tankar och ord kring din önskan
Del 5: Dina känslor kring det önskade
Del 6: Så förändrar du dina tankar och känslor för att förändra din attraktionspunkt så den vibrerar i samklang med din önskan
Del 7: Strategier för att skapa känslan

För att läsa mer om Attraktionslagen, 21 dagar, klicka HÄR.

Attraktionslagen i 30 Dagar: I den här E-kursen så får du ett mail varje dag i 30 dagar. Du får mina bästa övningar, mina bästa tips och kunskap om det allra viktigaste för att manifestera det du önskar i ditt liv. Den här E-kursen är mer fokuserad på övningar och riktar sig främst till dig som känner till Attraktionslagen men som känner att du inte riktigt vet hur du ska göra. Se det här som en ”intensivkurs”. 

Innehållet i E-kursen:

  • 16 Övningar, bl a övningar för att attrahera pengar
  • 31 Tips
  • 4 Arbetsblad
  • Fördjupad kunskap kring Attraktionslagen

För att läsa mer om Attraktionslagen i 30 dagar, klicka HÄR.

E-Bok: Attraktionslagen, 43 övningar: Det här är en E-bok där du får 43 av de bästa övningarna som jag själv har testat. De är enkla, effektiva och kommer garanterat höja din vibration till att matcha dina önskningar. Flera av övningarna kan du göra till din dagliga rutin och du kan också använda dina favoritövningar till att skapa en handlingsplan för hur du vill implementera Attraktionslagen i ditt liv.

För att läsa mer om E-boken Attraktionslagen, 43 övningar, klicka HÄR.