AttraktionslagsAkademien


För dig som vill lära dig mer om Attraktionslagen och fördjupa dig i ämnet så kommer nu AttraktionslagsAkademien. I AttraktionslagsAkademien hittar du aktuella onlinekurser och andra E-kurser i ämnet Attraktionslagen. AttraktionsAkademien finns även på Facebook där du hela tiden blir uppdaterad om de senaste onlinekurserna. Du hittar oss HÄR.

Följande onlinekurser är aktuella under November och December 2017:

20 November – 3 December, Attraktionslagen & Kärlek:

Kärlek och nära relationer är bland det viktigaste för oss eftersom vi dagligen umgås i relationer. Vi låter oss också ofta påverkas väldigt mycket av vår partner och kan ibland uppleva det som väldigt svårt att stå kvar i oss själva och hålla fast vid våra drömmar och önskningar.

I den här onlinekursen får du lära dig skapa en kärleksfull relation där både du och din partner kan leva er fulla potential. En relation där ni är på samma nivå och känner er lika mycket värda.

Den här onlinekursen sker i en hemlig grupp på Facebook och under 2 veckor kommer du få övningar, utmaningar och kunskap om hur du skapar en kärleksfull relation med Attraktionslagen. Betalning sker via Swish till 0736-21 76 96. Märk betalningen Kärlek 20. Kursen kostar 249 kr, vill du och din partner gå tillsammans så betalar ni 399 kr för båda. Efter betalning skicka ett PM till mig på Facebook eller skriv en kommentar i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR.

1- 8 December, Attraktionslagen & Vibrationer:

För att kunna attrahera saker medvetet med Attraktionslagen så behöver du lära dig styra din vibration. I den här onlinekursen får du lära dig bli en medveten skapare där det är du som bestämmer vad du attraherar i ditt liv. Först då kan du skapa det liv du älskar att leva. Oavsett om du vill attrahera kärlek, pengar, jobb, bostad, glädje, energi så är det din vibration som bestämmer om du attraherar det du önskar eller motsatsen. I den här kursen får du följande:  

* Svar på dina frågor i livesändningar
* Livesändningar varje dag
* Övningar
* Utmaningar
* Kunskap om vibrationer, motstånd och hur du gör

Betalning sker via Swish till 0736-21 76 96. Märk betalningen Online 1. Kursen kostar 249 kr. Efter betalning skickar du ett PM till mig på Facebook eller skriv en kommentar i evenemanget på Facebook som du hittar HÄR.

I AttraktionsAkademien så ingår även några e-kurser som du får via mail och du hittar de i webshopen HÄR eller i listan nedan:

365 Dagar AL – Din guide till Attraktionslagen: Den här mailserien är den mest sålda och den absolut populäraste. Du får ett mail dagligen under ett helt år. Fördelen med att få ett mail dagligen är att du hela tiden blir påmind så att du inte halkar tillbaka i gamla mönster, så chansen att fortsätta attrahera det oönskade i ditt liv minskar drastiskt. Den här serien passar både nybörjare och dig som har mer kunskap om Attraktionslagen.

Innehållet i mailen är bland annat: 

  • Övningar
  • Tips
  • Kunskap kring Attraktionslagen
  • Peppning
  • Motiverande budskap
  • Inspirerande tankar

För att läsa mer om 365 Dagar AL klicka HÄR.

Attraktionslagen, 21 Dagar i 7 steg: Det här är en E-kurs där du under 21 dagar får ett kursbrev var tredje dag alltså totalt 7 kursbrev. Den här E-kursen går lite mer på djupet och du får lära dig mer om dina motstånd och varför du inte attraherar det du önskar. Den här E-kursen passar bäst för dig som är nybörjare.

Innehållet i E-kursen:

Del 1: Din önskan
Del 2: Bestämma ditt ”varför” så du justerar din attraktionspunkt så den matchar din önskan
Del 3: Dina motstånd
Del 4: Dina tankar och ord kring din önskan
Del 5: Dina känslor kring det önskade
Del 6: Så förändrar du dina tankar och känslor för att förändra din attraktionspunkt så den vibrerar i samklang med din önskan
Del 7: Strategier för att skapa känslan

För att läsa mer om Attraktionslagen, 21 dagar, klicka HÄR.

Attraktionslagen i 30 Dagar: I den här E-kursen så får du ett mail varje dag i 30 dagar. Du får mina bästa övningar, mina bästa tips och kunskap om det allra viktigaste för att manifestera det du önskar i ditt liv. Den här E-kursen är mer fokuserad på övningar och riktar sig främst till dig som känner till Attraktionslagen men som känner att du inte riktigt vet hur du ska göra. Se det här som en ”intensivkurs”. 

Innehållet i E-kursen:

  • 16 Övningar, bl a övningar för att attrahera pengar
  • 31 Tips
  • 4 Arbetsblad
  • Fördjupad kunskap kring Attraktionslagen

För att läsa mer om Attraktionslagen i 30 dagar, klicka HÄR.

E-Bok: Attraktionslagen, 43 övningar: Det här är en E-bok där du får 43 av de bästa övningarna som jag själv har testat. De är enkla, effektiva och kommer garanterat höja din vibration till att matcha dina önskningar. Flera av övningarna kan du göra till din dagliga rutin och du kan också använda dina favoritövningar till att skapa en handlingsplan för hur du vill implementera Attraktionslagen i ditt liv.

För att läsa mer om E-boken Attraktionslagen, 43 övningar, klicka HÄR.