Jag vill donera


Jag vill börja med att tacka för att du läser det här. Jag ska börja med att berätta lite om bakgrunden till det här med donationer. Det började med att jag för ca en vecka sedan när jag satt och filosoferade för mig själv kom på att jag önskade ha möjlighet att dela med mig av mer kunskap kring Attraktionslagen gratis då alla inte har möjlighet eller viljan att köpa min E-kurser, E-böcker eller min coachning. Att släppa all min kunskap gratis går ju inte eftersom jag behöver ha en inkomst så vi får mat på bordet och ett hem att bo i. 

Jag attraherade dessutom in en helt annan idé till att få in lite pengar och det var från en kommentar som en tjej lämnade i gruppen på Facebook. Hon skrev så här:

Prenumererar nu =) Tack tack tack. =) Om du inte får ihop det, lägg ut till oss i gruppen så swishar vi varsin peng. Tycker jag. Vet inte vad de andra säger om det. Men jag tycker det.

Jag måste säga att jag först blev lite ställd av den kommentaren och undrade hur mitt inlägg kunde missuppfattas till att jag behövde pengar. Men jag slog bort de tankarna och såg det som en väldigt fin kommentar. Kommentaren satte sig dock lite i bakhuvudet och efter några timmar så attraherade jag in en idé kring den kommentaren. Ja, det är attraktionslagen i ett nötskal, verkligen. I USA och andra länder där det är stort med digitala produkter, bloggar och liknande som det jag jobbar med så är det väldigt vanligt att man kan donera till bloggaren för att stötta deras arbete. Jag har sett det i flera år och jag har också noterat att det är ett fenomen som vi inte direkt har här i Sverige. Den stora betalningsjätten PayPal har ju till och med tagit fram en speciell knapp för sina användare som de kan använda till just att få donationer från sina läsare. Och det är ju egentligen väldigt smart att läsarna kan donera några kronor om de läser ett inlägg som de tycker är bra för det garanterar ju att skribenten har råd att fortsätta skriva och ge bra tips och inspiration.
Så den kommentaren har då lett till den inspirerande handlingen som är att jag nu gör det möjligt för er, mina kära läsare att donera några kronor om ni läser något här på bloggen som ni gillar.

Du kan välja att donera valfri summa antingen genom att Swisha till 0736-21 76 96 och skriva LOA som meddelande eller så kan du klicka på knappen nedan och då betala via PayPal eller kontokort. PayPal är en av världens äldsta och säkraste betalningslösningar online. Har du inte PayPal så kan du ändå betala via ditt kontokort genom de, du klickar då bara på betala utan PayPal.

(Ps. Jag känner mig som en av de stora bloggarna och inspiratörerna ute i den engelsktalande världen när jag gör det här)