101 coachande frågor


Den här sidan du har hamnat på ser ut att vara en helt vanlig sida på min hemsida men den här sidan är inte publicerad offentligt. Det innebär att man bara kan komma till den här sidan via den länk som du har fått i nyhetsbrevet. Jag gör så för att det är viktigt för mig att du som prenumerant får ett mervärde genom att jag ger dig saker som inte är tillgängliga för alla. Du som prenumerant får saker som ingen annan får. 

Veckans mest lästa inlägg är ett inlägg skrivet av en expert på Attraktionslagen. Det här inlägget är skrivet av Kathja Rosberg och heter Omfamna livet – det vill dig väl och du kan läsa det HÄR.

Årets julkalender är en väldigt spännande berättelse i 24 delar för alla oss vuxna som är barnsligt nyfikna. Kommer julen i år? Kan Astrid rädda julen? Och vad säger hennes kollegor om att hon har en tomte på kontoret? Du hittar alla luckor HÄR.

Förra veckan fick du min guide till Attraktionslagen men om du missade det så kan du ladda ner den nedan helt gratis. Guiden är på 60 sidor och du hittar tydliga förklaringar och exempel på Attraktionslagen. Den här guiden blev snabbt väldigt populär och en tjej skrev så här till mig: 

Jag läser din attraktions guide och jag måste bara säga att den är helt underbar man får verkligen en bättre uppfattning hur allt fungerar. Det verkar så himla lätt och logiskt när du förklarar.

Ladda ner Attraktionsguiden här

Jag vill på min blogg öka förståelsen för Attraktionslagen och eftersom jag är medveten om att vi alla tänker olika så fick jag idén att låta fler förklara Attraktionslagen här på bloggen för att fler ska förstå. Ibland kan det handla om ett skifte av några ord för att öka förståelsen och ge en Aha-upplevelse så jag har bjudit in några av landets experter på området att skriva gästinlägg i ämnet. Varje vecka kommer nya inlägg om Attraktionslagen och du hittar alla gästinlägg i ämnet HÄR.

 

Och så var det dags för veckans godbitar! Alltid lika spännande!

När jag coachar så använder jag mig ofta av frågor för det är ett väldigt effektivt verktyg. Jag har satt ihop 101 frågor som du kan ställa till dig själv för att bli mer klar över vem du är och vad du vill här i livet. Du som känner till Attraktionslagen vet hur viktigt det är att veta exakt vad man vill och önskar. Du får de 101 frågorna som en Pdf som du kan ladda ner här: Ladda ner 101 frågor här

 

Och här kommer Black December 

ball-17173_1920Veckans Godbit nr 2 går i tankarnas tecken och är ett perfekt sätt att inleda nästa år för att skapa det allra bästa och mest magiska år som du någonsin har upplevt. Jag har samlat mina allra bästa tips och skapat en mailserie som heter 365 Dagar PT – Din Guide till Positiva Tankar. Syftet med den guiden är att bryta vanan med negativa, ofruktbara tankar som bara skapar oönskade manifestationer för att ersätta den vanan med att tänka positiva, gynnsamma tankar som öppnar upp för välmående och mottaglighet av önskade manifestationer. Jag har också skrivit en e-bok om ämnet där du får lära dig hur våra tankar fungerar, hur de blir till och hur du kan lära dig styra dem. E-boken heter: Bli en stjärna på att tänka! så skapar du tankar som gynnar dig.

Nu under December månad så får du E-boken på köpet när du köper din guide till positivt tänkande så du får alltså 99:- rabatt på ditt köp. Black December gäller exklusivt för dig som prenumererar på mitt nyhetsbrev för att via min uppskattning för att du lämnat din mail i förvar hos mig.

Det enda du behöver göra är att gå till webshopen som du hittar HÄR och lägga ”365 Dagar PT” + ”Bli en stjärna på att tänka” i din varukorg och så skriver du in följande rabattkod innan du betalar:  black  då dras automatiskt 99:- av i kassan och du betalar endast för din guide.

Black December gäller t om julafton men ju fortare du kommer igång desto fortare lär du dig att bli av med negativa tankar och känslor.

Har du några frågor så kan du skicka ett mail till mig:cecilia@klokegard.se