2 tips för att speeda upp din vibration


I den här veckans godbit får du 2 tips för att höja energierna kring din önskan så att du skapar en vibration som bättre matchar din önskan. och varför vill du göra det då? När du får fart på energierna så kommer saker börja hända mycket snabbare och på sätt som du aldrig hade kunnat räkna ut själv. När du får en vibration som bättre matchar din önskan så kommer du bli hänförd över hur enkelt det faktiskt är att skapa det liv du älskar att leva.

 

  1. Bestäm dig!

Många gånger så har vi stora drömmar men de stannar just vid drömmar. Du har säkert något som du drömt om att göra i många, många år. Du kanske har tänkt att när barnen går ur skolan eller när barnen flyttar hemifrån eller när jag har tillräckligt med pengar. Och så fortsätter du drömma och längta och kanske till och med hoppas någonstans allra längst inne. Du kanske till och med hyser en svag förhoppning om att någon annan ska fixa så att din dröm blir av.

För att göra din dröm till en verklighet så kommer du nå enormt mycket närmare när du bestämmer dig för att göra drömmen till verklighet. Det ligger en enorm kraft i att ta ett beslut och du kommer verkligen känna att energierna höjs på ett helt fantastiskt sätt. Du kommer känna som en lättnad och frihet i kroppen och de känslorna gör det väldigt enkelt för Attraktionslagen att leverera allt du behöver för att genomföra din dröm.

Jag kan som exempel berätta om när jag och min man bestämde oss för att flytta utomlands. Wow, vila energier det drog igång för oss. Det har hänt massor med saker för oss på bara en månad och det märks verkligen att vibrationerna matchar vår önskan. Från det att vi fattade beslutet till det att vi bor där nere så kommer det ha tagit 5 månader och anledningen till att det har kunnat gå så snabbt är att vi fattade beslutet till 100% och sen har vi följt det utan att tveka. Inläggen om vår resa och Attraktionslagen kan du läsa HÄR.

2. Gå utanför din trygghetszon!

När du tar steg utanför din trygghetszon i riktning mot din dröm så är känslan lite som att åka bergochdalbana. Speciellt när det går neråt i full fart. Det blir som en skräckblandad förtjusning som är positiv och det får också fart på energierna kan jag lova. Du kommer genast märka hur du attraherar in allt möjligt som snabbt för dig närmare din dröm och det är en fantastisk känsla.

Det jag gjorde när det gällde vår flytt var att placera vår dotter i kö till Svenska skolan där hon ska gå och det gjorde jag trots att vi inte har klart med bostad eller jobb för min man. Faktum är att vi inte ens har bestämt oss för vilken ort vi ska bo i. Men, det satte verkligen igång energierna på ett helt fantastiskt sätt.

Om du vill arbeta med mig för att lära dig attrahera dina önskningar så finns tre sätt jag kan hjälpa dig:

1) Gå en onlinekurs om Attraktionslagen. Läs mer om nästa onlinekurs HÄR.

2) Gå en E-kurs om Attraktionslagen. Du hittar dem i min webshop som finns HÄR.

3) Boka tid för att bli coachad av mig. Du hittar all info kring det HÄR.